“Διαζύγιο” και με τον γιατρό μετά την… κροτίδα στον Ολυμπιακό

Τον γιατρό Χρήστο Θέο τον εμπιστευόντουσαν με κλειστά μάτια στον Ολυμπιακό. Όμως μετά το συμβάν με την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως τα πράγματα άλλαξαν με αποτέλεσμα να διακόψουν μέχρι και τη συνεργασία μαζί του.

Την απόφαση να διακόψει τη συνεργασία της με το νοσοκομείο Metropolitan ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, θεωρώντας πως «έπαιξε βρώμικο παιχνίδι» με την υπόθεση του Χουάνκαρ στο διακοπέν ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα οι Πειραιώτες διέκοψαν τη συνεργασία τους και με τον γιατρό Χρήστο Θέο όπως υποστηρίζει η εφημερίδα “ΦΩΣ”.

Ο Θέος βρισκόταν στον Ολυμπιακό από το 2011, έχοντας και σημαντική θέση στο νοσοκομείο, αλλά πλέον αποτελεί παρελθόν από το ιατρικό τιμ των «ερυθρόλευκων». Δεν είναι τυχαίο πως την αποστολή του Ολυμπιακού στο Λονδίνο ακολούθησε ο ορθοπαιδικός Ανδρέας Πισκοπάκης, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί στον Ατρόμητο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θέος μετέβη μαζί με τους γιατρούς του Παναθηναϊκού στο «Υγεία» όπου διακομίστηκε ο Χουανκάρ και έκτοτε δεν έχει κάνει καμία τοποθέτηση για το θέμα ενώ και ο Ολυμπιακός δεν τον κάλεσε στις εκδικάσεις της υπόθεσης ζητώντας τη γνώμη του.

To Top