Διακοπές τέλος! Ακόμη τρεις “μικροί” με την πρώτη ομάδα, φιλικό στην Καρδίτσα την Κυριακή

Πασχαλινές διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές του Άρη καθώς το απόγευμα της Τετάρτης επιστρέφουν στην… καθημερινότητα μέχρι να ολοκληρώσουν και τυπικά της υποχρεώσεις τους για φετινή αγωνιστική σεζόν.
Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 4 στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου στην οποία θα πάρουν μέρος τρεις ακόμα νεαροί παίκτες από τα τμήματα υποδομής των κίτρινων.
 Πρόκειται για τους Ιγνατίδη, Λεμονή και Μπιμπισίδη τους οποίος θα δοκιμάσει ο Σούλης Παπαδόπουλος και εφόσον ικανοποιήσουν θα ενταχθούν στην «δεξαμενή» των ποδοσφαιριστών που τροφοδοτεί την επαγγελματική ομάδα.
Για τον λόγο αυτό άλλωστε οι άνθρωποι της ομάδας επεδίωξαν να διεξαχθεί ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι. Ο Άρης θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα πιθανότατα το απόγευμα της Κυριακής, κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά την Τετάρτη.
Το πρωί της ίδιας μέρας αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Σούλης Παπαδόπουλος ο οποίος πέρασε τις μέρες των εορτών στην Αθήνα. Ο 44χρονος προπονητής περιμένει παράλληλα τις εξελίξεις στην ΠΑΕ για να προχωρήσει σε ουσιαστικές συζητήσεις σχετικά με την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα.
To Top