ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διακοπές τέλος για τις “κιτρινόμαυρες”! Μετρούν αντίστροφα για την “πρώτη”

Για την προσεχή Δευτέρα 17/8έχει οριστεί το πρώτο ραντεβού της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Το γυναικείο ποδόσφαιρο του ΑΡΗ ξεκινάει την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά 2015-2016,με την πρώτη συγκέντρωση- προπόνηση να γίνεται την Δευτέρα στις 17/8/2015 στις 21:00, στο γήπεδο των Planet fc στο Αγρόκτημα Θέρμης.

Οι κίτρινες θα παραβρεθούν όλες στην πρώτη προπόνηση, μαζί και με τα νέα αποκτήματα των κίτρινων, τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Οι προπονητές της ομάδας είναι οι ίδιοι από την περσινή χρονιά:
πρώτος προπονητής ο Γιώργος Σπυριδωνίδης,δεύτερος προπονητής ο Σάκης Παπαδίνας και προπονητής τερματοφυλάκων ο Γιώργος Παντζιαράς.

Για μία εβδομάδα οι προπονήσεις των κοριτσιών του ΑΡΗ θα γίνονται καθημερινά στο γήπεδο των Planet fc στο Αγρόκτημα Θέρμης.

Επίσης,ενδιάμεσα από τις προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ιατρικές- εργομετρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της κάθε μιας ποδοσφαιρίστριας ξεχωριστά.

Μετά το πέρας του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας, της μίας εβδομάδας, θα πραγματοποιηθεί από τις 24/8/2015 μέχρι τις 3/9/2015 το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας στο προπονητικό κέντρο στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας Ημαθίας.

Καλή χρονιά κορίτσια χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες στην Α Εθνική!».

To Top