ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διακοπές τέλος! Πρώτη συγκέντρωση του Άρη για την αγωνιστική περίοδο 2021-22!

Οι διακοπές για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, ολοκληρώθηκαν χθες, καθώς σήμερα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν!

Οι “κιτρινόμαυροι” θα περάσουν από τα απαραίτητα εργομετρικά και ιατρικά τεστ και στις 19 Ιουνίου η αποστολή θα αναχωρήσει για τα Τρία Πέντε Πηγάδια, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 26 Ιουνίου για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Το δεύτερο στάδιο θα πραγματοποιηθεί σε περιοχή κοντά στο Γκρατς της Αυστρίας από τις 29 Ιουνίου μέχρι της 8 Ιουλίου. Στο διάστημα αυτό η ομάδα θα δώσει δυνατές φιλικές αναμετρήσεις, έχοντας ήδη συμφωνήσει με Ερυθρό Αστέρα, Λοκομοτίβ Μόσχα και Αούστρια Βιέννης.

Η ΠΑΕ Άρης, έστειλε το μήνυμά της χθες:

“Διακοπές τέλος, ώρα για δουλειά και πάλι… Μετά από 29 μέρες χαλάρωσης και αποφόρτισης, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ αύριο, Τρίτη, έχουν το πρώτο ραντεβού ενόψει της νέας σεζόν.

Η πρώτη συγκέντρωση (18:00), αλλά και προπόνηση (19:00) θα γίνει στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» (θα είναι κλειστή), όπου θα πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (18/06), ενώ οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα ξεκινήσουν να περνούν από τις απαραίτητες αιματολογικές, καρδιολογικές και εργομετρικές εξετάσεις. Επίσης όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού.

Στη συνέχεια η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, όπου θα παραμείνει για μια εβδομάδα, πραγματοποιώντας το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Έρχεται μια καινούργια χρονιά γεμάτη νέες προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα είμαστε έτοιμοι…“.

To Top