Διακρίθηκε στα καρφώματα ο νεαρός Σανγκαρέ του Άρη! (photos)

Ο νεαρός αθλητής του Άρη, Μουσταφά Σανγκαρέ διακρίθηκε στο διαγωνισμό καρφωμάτων για το All Star Game, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

“Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον παίκτη της Ακαδημίας μας Mustapha Sangare για την τρίτη θέση με το γυμνάσιο Περαίας, στον διαγωνισμό 3on3 στα πλαίσια των εκδηλώσεων του All Star Game” αναφέρει σχετικά το τμήμα ακαδημιών του Άρη.

Ενώ στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ αναφέρεται: “Η γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, το «23ο ΕΚΟ All Star Game» άρχισε, άτυπα, με τους αγώνες «3on3» και διαγωνισμό τριπόντων με τη συμμετοχή αθλητών από γυμνάσια και λύκεια του Δήμου Θεσσαλονίκης. στο κλειστό γήπεδο της ΧΑΝΘ. Δεκάδες παιδιά βρέθηκαν εκεί για να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους με άλλους συνομήλικους τους.

Στους αγώνες ««3on3» πήραν μέρος το 2ο Γυμνάσιο Περαίας, τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, το 4ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, το 2ο Γυμνάσιο Άνω Τούμπας, το 14ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, το 2ο Γυμνάσιο Μαλακοπής, το Αριστοτέλειο, το Καλαμαρί και 1ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης.

Μετά από σειρά σκληρών και αμφίρροπων αγώνων, κυπελλούχος αναδείχθηκε η ομάδα από τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη κερδίζοντας στον τελικό το Αριστοτέλειο. Στον μικρό τελικό, το 2ο Γυμνάσιο Περαίας επικράτησε του Καλαμαρί”.

To Top