«Διακρινόταν για την ευγένεια και την εργατικότητά του»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον 48χρονο τεχνικό ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας βόλεϊ, Κώστας Χαριτωνίδης, ο οποίος θα ηγηθεί και του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. Άρης σήμερα το απόγευμα στην κηδεία του.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον «Αρένα»:

Για το περιστατικό: «Μετά από τέτοια περιστατικά καταλαβαίνεις πως ο άνθρωπος δεν είναι τίποτα .Ήταν ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Είχε δουλέψει και στην Αθήνα και στο Αιγίνιο και σε πολλές ομάδες. Ανέβηκε σκαλί σκαλί στις πρώτες κατηγορίες. Διακρινόταν για την ευγένεια και για την εργατικότητά του. Η καρδιά πάντα προειδοποιεί και πρέπει να είμαστε πάντα προσεκτικοί. Ο Γιώργος νομίζω δεν πρόσεξε αρκετά. Ίσως κάποια ενόχληση που ένιωσε την αγνόησε σαν να μην ήταν κάτι σημαντικό».

Για την απαιτητικότητα της δουλειάς του προπονητή: «Προσπαθώ κάθε φορά σε τακτικά διαστήματα να κάνω ελέγχους για να ξέρω πού βρίσκομαι. Η δουλειά του προπονητή είναι η πιο δύσκολη. Δεν υπάρχει χαλάρωση, είτε  κερδίζεις είτε χάνεις. Ο προπονητής είναι το πρώτο αναλώσιμο είδος. Σε κάνουν όλοι να νοιώθεις πως είσαι σε πόλεμο. Από την εμπειρία μου, μετά από μεγάλες νίκες, αλλά και ήττες δε μπορούσα να κοιμηθώ”.

Για τους ανθρώπους του αθλητισμού που ‘χάνονται’:  “Έχουν χαθεί πολλοί άνθρωποι του αθλητισμού όπως ο αείμνηστος ο Λόραν, ο Παπαδόπουλος ο Χρήστος, ο Κεραμίδας, ο Παπαδάκης, ο Σαμαράς και  Πανούτσος.  Ειδικά  το 2013 που αποτελεί μια πολύ κακή χρονιά. Είναι τραγικό να χάνεις νέα παιδιά. Από αυτό καταλαβαίνεις πως σαν την υγεία και σαν την ζωή δεν έχει. Μπροστά σε αυτά οι νίκες και οι ήττες δεν είναι τίποτα».

Για την κηδεία του Γιώργου Περσιανλή: «Η κηδεία θα γίνει τις τέσσερις στον Άγιο Παντελεήμονα στο Βότση».

To Top