Διακρίσεις στο Διασυλλογικό τζούντο

Σημαντικές διακρίσεις επιφύλασσε για τον Άρη η συμμετοχή των μικρών αθλητών του στο Διασυλλογικό Ελλάδας στο τζούντο, αποδεικνύοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Ο Άρης αποδεικνύει για άλλη μία φορά την αξία του στο διασυλλογικό Ελλάδος – ακόμη και στις μικρές ηλικίες.

Την τρίτη θέση κατέκτησαν στο Διασυλλογικό Παίδων Β` οι αθλητές του Άρη, Μυλωνέλης Αθανάσιος και Βίκτωρας Μαμιάν, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά τη συνέχεια του αγωνιστικού θεσμού ,που έχει καθιερώσει πλέον η ομάδα σε όλα τα χρόνια ύπαρξης της.

Ο Μυλωνέλης στην κατηγορία των -48 κιλών παίδων Β` έκανε 4 αρκετά δύσκολους αγώνες από τους οποίους κατάφερε να επιβληθεί πλήρως στους τρεις.

Ο Μαμιάν Βίκτωρ στην κατηγορία των -36 κιλών παίδων Β` επίσης έκανε τη διαφορά από τους αντιπάλους του ρίχνοντας και αυτός Ιππόν τους τρεις από τους 4 αντιπάλους του.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι μικροί αθλητές μας κέρδισαν τα μετάλλια, χωρίς να είναι οι ηλικιακά μεγαλύτεροι στη διοργάνωση. Ο Θανάσης Μυλωνέλης θα αγωνιστεί και μέσα στο 2013 στην ίδια κατηγορία με στόχο το χρυσό μετάλλιο ενώ ο Βίκτωρ Μαμιάν ως ο πιο μικρός της ηλικιακής κατηγορίας θα αγωνίζεται μέχρι και το 2014 στην ίδια ηλικιακή κατηγορία.

Πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι στη διοργάνωση πήραν μέρος και οι:
Γκούτζιος Χρήστος (-39 κιλά) ο οποίος κατέκτησε την πέμπτη θέση με δύο νίκες και δύο ήττες,
Τοπαλτζίκης Γεώργιος (-48 κιλά),
Γκολστάιν Αιμιλιανός (-48 κιλά) ο οποίος κατέκτησε και εκείνος την πέμπτη θέση με δύο νίκες και δύο ήττες,
Δάκος Χρήστος (-30 κιλά).

Όλα τα παιδιά αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες και εμείς στον Άρη είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συμμετοχή τους και μάλιστα σε τόσο μικρή ηλικία».

To Top