Διαμαντάκος: “Να βοηθήσουμε εμείς, για να βοηθήσει κι ο Θεός!”

Συν Αθηνά και χείρα κίνει… Ο Δημήτρης Διαμαντάκος είπε το αυτονόητο για το ματς με τον Πανθρακικό και την προσπάθεια του Άρη να κερδίσει την παραμονή του. Θα βοηθήσει ο Θεός, αλλά θα πρέπει να βοηθήσουν την προσπάθεια αυτή πρωτίστως οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.

Ο Διαμαντάκος έδωσε συνέντευξη στο sportdog.gr:

Η ήττα από τον ΠΑΣ σας έφερε και πάλι σε δύσκολη θέση. Πώς βλέπεις την κατάσταση;

“Ουσιαστικά είμαστε κάτω από όλους και προσπαθούμε. Θέλαμε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αν πάρουμε όμως αυτό το ματς με τον Πανθρακικό, θα είμαστε κάπως καλύτερα”.

Από ό,τι λέγεται το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και πάλι…

“Ο κόσμος έχει δείξει πως μας βοηθά κάθε φορά. Και μέσα και έξω. Είναι πάντα δίπλα μας και μας βοηθά για τη νίκη. Το «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι μία καυτή έδρα”.

Τελικός λοιπόν το παιχνίδι με τον Πανθρακικό;

“Δεν θέλω να λέω πως είναι τελικός κάθε ματς, αλλά αυτό το ματς κρίνει τα πάντα. Ή έστω τα περισσότερα. Με μία νίκη βάζεις τις βάσεις για την παραμονή, αλλά θέλεις και τα δύο επόμενα”.

Θέλετε πάλι νίκη με μεγάλο σκορ για να αποκτήσετε ψυχολογία, όπως έγινε με τον Λεβαδειακό;

“Νίκη να ΄ναι και ό,τι να ΄ναι. Έστω και με… μισό μηδέν”.

Νέος προπονητής και ίδιες δυσκολίες. Πώς είναι η κατάσταση στα αποδυτήρια;

“Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα. Ήρθε και ο Σούλης Παπαδόπουλος, προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα, φάνηκε και από τα αποτελέσματα. Το κλίμα είναι μια χαρά”.

Έχει μείνει μία… πικρία από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ;

“Αν δείτε το ματς βαράγαμε τα δοκάρια. Ήμασταν πολύ άτυχοι. Αλλά έτσι είναι η μπάλα, στο ένα βάζεις τέσσερα, στο άλλο σπας τα δοκάρια”.

Ποια είναι η πρόβλεψή του για την παραμονή;

“Να βάλουμε τα δυνατά μας, να δώσουμε το 100% και να μας βοηθήσει και ο Θεός για να σωθούμε. Αλλά να βοηθήσουμε κι εμείς. Δεν είναι εύκολο, κανείς δεν μπορεί να το πει αυτό. Αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε!”.

 

To Top