ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαμαντάκος στο PRESSARIS: “Ο Άρης χτίζει κάτι πολύ ωραίο”! (video)

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Άρη μίλησε για το φιλικό και όχι μόνο.

Stoiximan: Μatchcombo live & με δυνατότητα cashout* σε όλα τα matchcombo στοιχήματά σου! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Όπως είπε μιλώντας στο PRESSARIS:

“Είμαστε λίγο πιο έτοιμοι γιατί ξεκινάμε Ευρώπη και πρωτάθλημα σε λίγο καιρό. Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, μάς πίεσαν αρκετά, θα είναι αυτό όπλο της φετινής ομάδας, αλλά στο τέλος βρήκαμε τον τρόπο, χάρη και στις αλλαγές να κερδίσουμε”.

Όταν τον ρωτήσαμε για την σύγκριση της δικής του εποχής στον Άρη με την τωρινή  είπε: “Τεράστια η διαφορά, χαίρομαι ο Άρης που βρίσκεται τόσο και εύχομαι να παραμείνει εκεί. Ελπίζω να γυρίσω κάποια στιγμή στην Ελλάδα αλλά δεν είναι η στιγμή ακόμα. Εμείς είμαστε πιο έτοιμοι από τον Άρη. Έχουμε παίξει ήδη 3-4 φιλικά παιχνίδια. Μπήκαμε δυναμικά. Νομίζω και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν κάποιες αλλαγές. Καταφέραμε και κερδίσαμε. Σε δύο εβδομάδες ξεκινάμε το πρωτάθλημα και έχουμε το Conference League. Είμαστε έτοιμοι. Ο Άρης έχει χτίσει κάτι πολύ ωραίο και ελπίζω να συνεχιστεί, όπως η περσινή σεζόν.”

Για την εικόνα του Άρη σήμερα: “Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είναι η συνέχεια της περσινής. Θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Μας πίεσαν πολύ στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά μετά το 20. Ήταν ισορροπημένο παιχνίδι.”

Για την παρουσία του στο εξωτερικό: “Είχα μια πολύ δύσκολη χρονιά πέρσι. Έτυχε να πέσουν όλα μαζί. Κορωνοϊός και τραυματισμοί. Είναι κάτι διαφορετικό για εμένα. Ελπίζω να προσαρμοστώ και να βοηθήσω την ομάδα μου”.

Για την παρουσία του κόσμου της Χαϊντουκ: “Δόξα το Θεό, δεν έχω κανένα παράπονο. Με υποστηρίζουν και με στηρίζουν.”

To Top