Διαμαντάκος: “Χάζεψα όταν βρέθηκα πρώτη φορά στο Βικελίδης! Γιατί όχι να συνεχίσω;”

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος, ένας από τους τρεις δανεικούς που απέκτησε ο Άρης το χειμώνα από τον Ολυμπιακό, μίλησε για αρκετά θέματα επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να είναι και του χρόνου στους “κίτρινους”.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Arena 89,4”:

Για τη φετινή πολύ δύσκολη σεζόν: “Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, ασχέτως αν ο στόχος του Άρη δεν πρέπει να είναι η σωτηρία. Τέλος καλό, όλα καλά πάντως.

Για την ατμόσφαιρα του “Βικελίδης”: “Την πρώτη φορά όταν μπήκα στο Βικελίδης, χάζεψα! Κοιτούσα τον κόσμο και δεν πίστευα στα μάτια μου. Νόμιζα πως δεν ήταν έτσι όπως μου τα έλεγαν, σε τέτοιο μέγεθος, αλλά τελικά ήταν! Στην αρχή δεν μπορούσα να το συνηθίσω, αλλά επειδή είχε πολύ κόσμο κάθε φορά, στο τέλος το συνήθισα”.

Για τα στοιχεία που έπαιξαν ρόλο για την σωτηρία της ομάδας: “Νομίζω ήμασταν μια οικογένεια, πολύ δεμένοι μεταξύ μας. Ο κ. Παπαδόπουλος μας έδωσε ψυχολογία, μας έδωσε ένα συγκεκριμένο πλάνο, εμείς το εφαρμόσαμε και πετύχαμε το στόχο μας”.

Για την δική του παρουσία στην ομάδα αλλά και το μέλλον του: “Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μου, αν και θα ήθελα να βάλω και κάποια γκολ ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πάρει βαθμούς, αλλά δεν πειράζει.

Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο, έχω συμβόλαιο ακόμα. Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει, αλλά γιατί όχι να μην έρθω πάλι στον Άρη του χρόνου;”

Για τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης: “Θα είναι ένας πολύ ωραίος αγώνας, ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας”.

To Top