ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαμαντόπουλος: Ένας ρέφερι της… εξυγίανσης στο Λαμία-Άρης (video)

Έναν διαιτητή της…εξυγίανσης στέλνουν στην Λαμία για να σφυρίξει τον Άρη, την ερχόμενη Δευτέρα στις 21:30.

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος  από την Αρκαδία ορίστηκε να διευθύνει την πρεμιέρα του Άρη στην Φθιώτιδα απέναντι στην ομάδα της Λαμίας. Ένας ορισμός που σίγουρα δημιουργεί ορισμένα ερωτήματα.

Υπήρξε διαιτητής του Σπάρτη-Άρης, στην πρώτη σεζόν των “κιτρινόμαυρων” στη Φούτμπολ Λιγκ, όπου δεν υπέδειξε πέναλτι μαρς υπέρ των “κιτρινόμαυρων” πάνω στον Ούγκο Σόουζα!Το… εξαργύρωσε στο έπακρο, καθώς προβιβάστηκε στην Σούπερ λιγκ, στο τέλος της σεζόν! Η φάση στο 2.55 του βίντεο…

Συγκεκριμένα ο Αρκάς διαιτητής παραπέμφθηκε την περσινή χρονιά για την διαιτησία του στο παιχνίδι της Α.Ε.Κ. με την Ξάνθη με σκορ 4-0, καθώς…κατάφερε να μην δώσει 2(!) καταφανέστατα πέναλντι αλλά και μαι κόκκινη κάρτα, και όλα αυτά από το δεύτερο έως το 5ο λεπτό!

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι εκείνο το παιχνίδι ήταν ο διαιτητής με τις περισσότερες παρουσίες σε παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ, με την πλειοψηφία αυτών να είναι αγώνες στους οποίους συμμετείχε ο Π.Α.Ο.Κ., (όλα νίκες) μεταξύ αυτών και το Πλατανιάς – Π.Α.Ο.Κ. 0-1 όπου και ακυρώθηκε καθαρό γκολ του Πλατανιά με το σκορ στο 0-0.

Στο παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αμφισβητούμενες φάσεις από το παιχνίδι της Α.Ε.Κ. με αντίπαλο την Ξάνθη.

To Top