ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Διαμαντόπουλος: Έτρεξε, έδωσε μάχες, προέβαλε το πάθος του…

Η παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα βοήθησε σημαντικά τους συμπαίκτες του, καθώς ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, ως κλασσικό φορ που είναι τα έκανε όλα στον αγωνιστικό χώρο κι ας μην σκόραρε…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο 30χρονος φορ, δείχνοντας από την αρχή μεγάλη διάθεση να προσφέρει στην ομάδα του, έδωσε τις δικές του μάχες με τους αντίπαλους αμυντικούς, έτρεξε αρκετά, ενώ θα μπορούσε να ήταν και πιο απειλητικός επιθετικά αν έβρισκε χώρους να δοκιμάσει κάποιο σουτ ή αν ήταν πιο εύστοχος στην τελική προσπάθεια που είχε στο δεύτερο ημίχρονο, την οποία ξεκίνησε ο Ντάνιελ Λάρσον.

Το γεγονός πως με την παρουσία του απασχολούσε μονίμως το κέντρο της άμυνας της Ξάνθης, βοήθησε στο να είναι πιο απελευθερωμένοι οι συμπαίκτες του.

Από την υπερπροσπάθεια αποχώρησε στο δεύτερο ημίχρονο ως αλλαγή, χειροκροτώντας και εισπράττοντας το χειροκρότημα της κερκίδας των φίλων του Άρη, ως ανταμοιβή για την προσπάθειά του.

Για τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο το χθεσινό ματς ήταν ιδιαίτερο και αποτέλεσε μία επιβράβευση των προσπαθειών του. Ήταν η πρώτη φορά που ξεκίνησε βασικός σε αγώνα της Σούπερ Λιγκ, καθώς στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια του Άρη ερχόταν από τον πάγκο, όπως και στα πέντε που είχε αγωνιστεί με την Κέρκυρα την σεζόν 2012/13.

To Top