ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Διαμαντόπουλος: “Είμαστε μία γροθιά! Εκπληκτικός ο κόσμος του Άρη…”

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και μίλησε τόσο για το χθεσινό ματς, όσο και τη φετινή σεζόν των “κιτρινόμαυρων”. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Αιγινιακό:

Μπορεί να ήταν εύκολη νίκη αλλά ήταν δύσκολο παιχνίδι το χθεσινό, είναι μια σκληρή ομάδα ο Αιγινιακός με κακό αγωνιστικό χώρο, νομίζω ότι τέτοια παιχνίδια σου δίνουν άνοδο και πρωτάθλημα στο τέλος.

Και μετά το ζέσταμα των δύο ομάδων το γήπεδο ήταν σκέτη λάσπη και ήταν πολύ δύσκολο, ήμασταν και τυχεροί γιατί,  ευτυχήσαμε να ανοίξαμε το σκορ πολύ νωρίς, ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι, βγήκε μια αρκετά καλή εικόνα και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Θεωρείται πως η ομάδα έχει ανέβει πλέον και μετά την βαθμολογική διαφορά που έχει:

Όχι, αν μπούμε σε αυτό το τρυπάκι θα έχουμε πρόβλημα, είναι πάρα πολύ νωρίς, μπορεί να υπάρχει ένα συν 8, αλλά δεν λέει κάτι, αν πάψει να είναι σοβαρός ο Άρης θα υπάρχουν προβλήματα, οδηγός είναι η συγκέντρωση και να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, μόνο  όταν μπορέσουμε με μαθηματικά να πούμε ότι η ομάδα ανέβηκε τότε θα ξέρουμε οτι όλα τελείωσαν.

Αν τελειώσουμε το ματς με τον ΟΦΗ και είμαστε σε μια πολύ καλή απόσταση νομίζω τότε θα έχουνε κριθεί όλα.

Ποιος είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Άρη:

Ο κακός μας εαυτός και μόνο αυτός είναι ο μεγαλύτερος μας αντίπαλος, αν εμείς είμαστε καλά δεν φοβόμαστε κανέναν, όλα ξεκινάνε και τελειώνουν σε εμάς. Μπορεί να ξεγελαστούμε και να πούμε εύκολο ματς της Κυριακής, θα το πάρουμε και έτσι θα έχουμε κακή εικόνα και κακό αποτέλεσμα, πρέπει να χαιρόμαστε την Κυριακή που έρχεται στο γήπεδο.

Το να κερδίζεις στο ‘90 σίγουρα παίζει ρόλο και ο παράγοντας τύχη αλλά παίζει ρόλο και ο παράγοντας καρδιά και προσωπικότητα, έχουμε δείξει ότι παλεύουμε όλα τα ματς μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής.

Είμαστε μια γροθιά και θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο όσο πιο σύντομα γίνεται και έχουμε την δίψα που μας δίνει ο ίδιος ο κόσμος. Αυτό μας κάνει καλό γιατί το έχουμε εμπεδώσει εκατό τοις εκατό.

Είναι προσωπικός στόχος να γίνεις πρώτος σκόρερ:

Όχι δεν έχω κάποιο προσωπικό στόχο, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να επιστρέψει εκεί που ανήκει ο Άρης και να είμαστε και εμείς του χρόνου στην ομάδα και να ζήσουμε αυτό το μεγαλείο. Το μόνο που με νοιάζει είναι βγει η ομάδα.

Πιο είναι το ρεκόρ που έχεις κάνει σε μια χρονιά:

Είχα βάλει 15 γκολ με τον Ολυμπιακό Βόλου με λίγο τύχη και λίγη δουλειά γιατί όχι.

Ποια είναι τα συναισθήματα σου για τις κακές εμφανίσεις που είχες και το ξεπέρασες:

Σε τέτοιες καταστάσεις εννοείται πως υπάρχει στεναχώρια, όταν νιώθεις ότι μπορεί να γίνεις μοιραίος για την ομάδα σου, αλλά έχω βρεθεί και σε άλλες καταστάσεις, σίγουρα το μόνο που μπορεί να σε κάνει, είναι να πεισμώσεις, αν δεν το έκανα δεν θα μπορούσα να αγωνίζομαι σε μεγάλες ομάδες, αυτά έχουν οι μεγάλες ομάδες και ο πρωταθλητισμός. Ευτυχώς εξαργύρωσα την κακή μου εμφάνιση .

Με βοήθησε το γκολ στις Σέρρες και μου βγήκε όλη η πίεση από τις προηγούμενες εβδομάδες. Δεν έχω να αποδείξω κάτι σε κανέναν, μόνο στον εαυτό μου ότι πρέπει να είμαι καλύτερος κάθε μέρα, αυτό προσπαθώ να κάνω σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι, είναι μέσα στο πρόγραμμα και οι κακές εμφανίσεις.

Θεωρείς φαβορί ΟΦΗ και Παναχαϊκή:  

Έχει ξεκαθαρίσει πλέον ποιες ομάδες είναι φαβορί, εμείς ο ΟΦΗ και η Παναχαϊκή και θα είμαστε στην κούρσα μέχρι το τέλος.

Για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα:

Με τα Τρίκαλα είναι ένα δύσκολο ματς την Κυριακή, είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα με έναν προπονητή τον οποίο ξέρουμε, θέλει πολυ υπομονή και ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Για τον κόσμο:

Μέσα στα χιονιά και στο κρύο ο κόσμος δεν σταμάτησε, ήταν καταπληκτικός και θα δώσει το βροντερό παρών και την Κυριακή.

Για την διαιτησία:

Εμείς παρακαλούμε κάθε φορά να μας παίξουν 50-50, είναι αστείο γιατί ποδοσφαιρικά είσαι ο Άρης μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στον χώρο και θα πρέπει να σε σέβονται, παρόλα αυτά εμείς παρακαλούμε, που πολλές φορές δεν το έχουμε και δεν ξέρω τον λόγο, ούτε μπορώ να τον καταλάβω, εμείς θέλουμε να είμαστε συγκριμένοι στον στόχο μας και θα ξεπεράσουμε τα οποία εμπόδια.

Είσαι δικαιωμένος που επέλεξες τον Άρη:

Από την στιγμή που έβαλα την υπογραφή μου στην ομάδα ήμουν σίγουρος.

Έχεις κάποιο γούρι:

Μέσα στην καθημερινότητα έχουμε πολλά που σκεφτόμαστε πριν έρθει το παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι τα γούρια είναι για τους αδύναμους ανθρώπους και αν είσαι καλά με τον εαυτό σου δεν τα χρειάζεσαι.

To Top