ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Διαμαντόπουλος: Η δύσκολη στιγμή, η αγάπη του κόσμου και η επιβράβευση που αξίζει!

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει σήμερα ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, προκειμένου να γίνει η επέμβαση στη μέση του και να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί εδώ και πολύ καιρό.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο 30χρονος επιθετικός του Άρη, έσφιξε τα δόντια όλο το προηγούμενο διάστημα, όμως από την υπερπροσπάθεια η “ζημιά” έγινε ακόμα μεγαλύτερη και το χειρουργείο αναπόφευκτο.

Σήμερα, υπό την επίβλεψη και του γιατρού του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, θα χειρουργηθεί στο Διαβαλκανικό, χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν.

Σαφέστατα και πρόκειται για μία ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή για τον ίδιο, καθώς είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων, αποδεικνύοντας το πόσο χρήσιμος είναι για τον φετινό Άρη. Έπαιξε με ένεση κόντρα σε Ξάνθη και ΠΑΣ, σε ματς που τον είχε μεγάλη ανάγκη η ομάδα, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό.

Άλλωστε, η αγάπη που έχει εισπράξει από χθες είναι ενδεικτικό της αναγνώρισης που τυγχάνει από τον κόσμο της ομάδας. Τα μηνύματα στήριξης στον περσινό πρώτο σκόρερ του Άρη, πάρα πολλά, δείγμα του ότι άπαντες σέβονται την προσπάθεια που έχει καταβάλλει για αυτή την ομάδα.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Άρης έχει δείξει αρκετές φορές στο παρελθόν -ακόμα και σε δύσκολες στιγμές του- πως σέβεται την προσπάθεια ποδοσφαιριστών του, ειδικά όταν αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα.

Ο Διαμαντόπουλος είναι ένας ποδοσφαιριστής που προβάλλει το πάθος του, την όρεξη και την δίψα για να αγωνιστεί με την φανέλα αυτής της ομάδας. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Από εκεί και πέρα, του αξίζει μία επιβράβευση και η ΠΑΕ πρέπει να βρει τον τρόπο…

 

To Top