ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Διαμαντόπουλος: “Να σκέφτεστε και να παίζετε για τον κόσμο”

Στο χθεσινό δείπνο των παικτών του Άρη, στο ελληνικό εστιατόριο “Ρόδος” της Μπρέντα, που τους παρέθεσε ο ιδιοκτήτης, Γιάννης Παπαδόπουλος, στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Χαίρομαι πάρα πολύ που σας βλέπω χαρούμενους και να γίνεστε μια οικογένεια, να το κρατήσετε αυτό όλη τη χρονιά. Λειτουργείτε σαν οικογένεια.

Θα έχουμε κι άλλες τέτοιες ωραίες στιγμές, άλλα θα έρθουν και δυσκολίες, που πρέπει να μείνουμε ενωμένοι.Ο Αρης ειναι μια ιστορική ομάδα, δεν του άξιζε οι κατηγορίες που αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια, πρέπει να βρίσκεται ψηλά και θα προσπαθήσουμε να τον επαναφέρουμε εκεί που του αξίζει.

Θα έρθουν 2-3 παίκτες ακόμα, εύχομαι να μείνετε όλοι όσοι είστε εδώ. Ο Αρης πρέπει να είναι πάντα νικητής.

Στην Ελλάδα ο κόσμος παίρνει 300 ευρώ και κάθε Κυριακή δίνει τα 10 για να σας βλέπει.

Αυτούς να σκέφτεστε, γι αυτούς να παίζετε. Στη δική μου ομάδα γι αυτούς πρέπει να παίζουν οι παίκτες και να μην το ξεχάσετε ποτέ αυτό!

Είτε μείνουν κάποιοι είτε όχι, εδώ είμαστε για να φτιάξουμε δυνατή ομάδα… Να τους σέβεστε όλους στην ομάδα, τους κανόνες που έχουμε θέσει και φυσικά τον Πάκο Ερέρα που είναι τόσο αξιόλογος άνθρωπος και προπονητης”.

To Top