ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Διαμαντόπουλος: “Οι… Σπαρτιάτες του Άρη θα συνεχίσουν με νίκη! Ομάδα για πρωταθλητισμό”!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν των Χανίων, Δημήτρης Διαμαντόπουλος μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής, στέλνοντας την θετική του ενέργεια στην κιτρινόμαυρη ομάδα.

Για το αν υπάρχουν ακόμη… Σπαρτιάτες στον Άρη:

Έχουν μείνει Σπαρτιάτες. Υπάρχει ο Σάσα που ήταν το δεξί μου χέρι και πιστεύουμε ότι θα το οργανώσει πάλι. Ο Δέλη είναι κανονικός Σπαρτιάτης, οπότε δεν υπάρχει θέμα.

Για το ποιος έχει πλεονέκτημα στο Άρης-ΠΑΟΚ:

Το παρελθόν δείχνει ξεκάθαρα ότι η πλάστιγγα γέρνει στο μέρος του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Θεωρώ πολύ μεγάλο μειονέκτημα ότι δεν υπάρχει ο κόσμος. Σε τέτοια ματς είναι τεράστια η δύναμη που δίνει. Και πέρυσι παρά το ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ η ορμή της κερκίδας μας έσπρωξε στο να το γυρίσουμε.

Για το αγωνιστικό κομμάτι:

Ο Άρης είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ο ΠΑΟΚ έχει μια κοιλιά. Τα ντέρμπι ξεκινάνε από την ισοπαλία και το ποιος το θέλει περισσότερο. Θα έλεγα ότι είναι ξεκάθαρο φαβορί ο Άρης αν υπήρχε ο κόσμος.

Θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη η δύναμη του κόσμου σε αυτό το ματς.

Για το αν μπορεί η μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη να κρίνει το παιχνίδι:

Σαφώς και μπορεί. Μιλάμε για μια από τις ποιοτικότερες ομάδες στην Ελλάδα. Η μεσοεπιθετική του γραμμή είναι εξαιρετική. Μιλάμε για μια πολύ ολοκληρωμένη ομάδα που αν μπει σωστά τακτικά έχει όλα τα φόντα να κερδίσει το ντέρμπι.

Για το ξεκίνημα της φετινής σεζόν στον Άρη και τα ρεκόρ:

Δεν περίμενα τόσο καλό ξεκίνημα. Η έλευση του Άκη Μάντζιου θωράκισε την άμυνα χωρίς να χάσει όμως το επιθετικό της στοιχείο. Ακόμη έχει σκοπιμότητα στο παιχνίδι. Όταν κρατήσεις το μηδέν στην άμυνα, πάντα θα βρεθεί κάποιος να σκοράρει. Έτσι κάνουν οι ομάδες πρωταθλητισμό.

Για το αν ο Άρης μπορεί να κάνει φέτος πρωταθλητισμό:

Η ομάδα έχει όλα τα εχέγγυα, όλους τους παίκτες κλειδιά, έχει βάθος. Γιατί να μην είναι ψηλά μέχρι το τέλος; Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια ο Άρης έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις.

Για τους διαιτητές:

Καμιά φορά αυτούς δεν μπορείς να τους κερδίσεις με τίποτα αν έχουν άλλη άποψη. Δεν πρέπει να ασχολείσαι όμως. Όσο το κάνεις αναλώνεσαι με πράγματα που δυσκολεύουν το έργο σου. Αν είναι ανθρώπινα λάθη όλα σεβαστά, αν δεν είναι δεν μπορεί να κάνεις κάτι.

Για τον Άκη Μάντζιο:

Στην αρχή ήμουν διστακτικός και περίεργος να δω πως θα διαχειριστεί την ομάδα και τι εικόνα θα βγάλει. Αλλά από αυτά που ξέρω και από αυτά που έχω ζήσει είναι ένας προπονητής που θέλει να θωρακίσει την άμυνα, να δουλεύει στην αμυντική τακτική και οι παίκτες της επιθετικής γραμμής να μπορέσουν να βγάλουν την ποιότητα τους ελεύθερα.

Για το πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστεί ο προπονητής το ότι πολλοί παίκτες μένουν στον πάγκο:

Για κάθε παίκτη που δεν παίζει είναι πολύ δύσκολο. Επειδή η ομάδα είναι πάνω από όλα πρέπει να συμμορφωθεί ο καθένας. Ο προπονητής δεν είναι χαζός, όταν βλέπει ότι παίζουν οι καλύτεροι δεν θα υπάρχουν τα παράπονα για να χαλάσει το κλίμα.

Για τον καλό του φίλο, Θωμά Ναζλίδη:

Τον βλέπω εκεί, φωνάζει, κάνει πράγματα, δεν κάθεται σε ησυχία αυτός. Παθιάζεται, αγαπάει την ομάδα και αυτό είναι κάτι που του ταιριάζει.

Για το πόσο του λείπει το Χαριλάου:

Τι να πω τώρα για αυτό (γέλια) μακάρι να μπορούσα να είμαι εκεί. Μπορεί όμως να κληρωθούμε στο κύπελλο, ποτέ δεν ξέρεις!

To Top