ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Διαμαντόπουλος: “Ο Άρης έχει μέταλλο, αρνείται να χάσει”

Ο σκόρερ του γκολ της φιλικής νίκης του Άρη Δημήτρης Διαμαντόπουλος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στον Βόλο.

Όπως είπε αρχικά: «Ένα ακόμα φιλικό για την ομάδα μας που κερδίσαμε και μας χαροποιεί πολύ. Στην ομάδα υπήρχαν πολλά νέα παιδιά, που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής απέναντι σε μια ακόμα καλή ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου.

Είναι δύσκολο να βρεθεί η χημεία, είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και την προσπάθεια, μπαίνουμε στην τελική ευθεία και  στόχος είναι να κερδίσουμε την Δευτέρα και να ξεκινήσουμε με το δεξί».

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι: «Η ομάδα δείχνει μέταλλο και αρνείται να δεχθεί γκολ. Κάτι που είναι σημαντικό».

Σε ερώτηση για το κατά πόσο θα είναι έτοιμη είπε: «Όσο μπορεί να είναι έτοιμη μια τέτοια ομάδα που ήρθαν 15 νέοι παίκτες. Σίγουρα δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι στο 100%, αλλά κάνουμε την προσπάθεια μας».

Σε ερώτηση για την ομάδα του Βόλου που έπαιξε στο παρελθόν είπε: «Είμαι χαρούμενος που βρέθηκα εδώ, με αγάπησε ο κόσμος. Μακάρι να βρει τον δρόμο του ο Ολυμπιακός Βόλου δεν αξίζει να παίζει σε αυτή την κατηγορία, σήμερα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη».

Τέλος αναφέρθηκε στα σενάρια για έλευση επιθετικού: «Κι εγώ τα ακούω τα σενάρια και τα διαβάζω. Ένα λεπτό αγωνίζομαι, ένα ημίχρονο, κάνω κατάθεση ψυχής κάθε φορά που αγωνίζομαι».

To Top