ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαμαντόπουλος: “Παρουσιάζει αδυναμίες ο Άρης, αλλά είναι το φαβορί για την άνοδο

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για τον αγώνα της Κυριακής με τον αντίπαλο τον Άρη.

 

 

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις” για:

– το παιχνίδι με τον Άρη: «Υπάρχει καλή ψυχολογία και αισιοδοξία για το ντέρμπι με τον Άρη. Είμαστε πρώτοι και θέλουμε να διατηρηθούμε στην κορυφή. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε τη νίκη για να διατηρηθούμε σε τροχιά ανόδου».

– το εάν επιθυμεί να πετύχει γκολ: «Εάν βάλω γκολ και πάρουμε και τη νίκη θα είναι το τέλειο».

– τα λόγια του Άκη Μάντζιου: «Ο κ. Μάντζιος μας μιλάει συνεχώς για την κρισιμότητα του παιχνιδιού. Ωστόσο, δεν είναι ένας τελικός για εμάς. Είμαστε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Το μυαλό μας θα είναι εκεί, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο».

– το εάν είναι στόχος η άνοδος: «Από την αρχή αυτός ήταν ο στόχος που θέσαμε. Παλεύουμε για αυτό και ελπίζουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

– την επιλογή του Μάνταλου: «Δεν είμαι αρμόδιος για να το σχολιάσω. Μας ενδιαφέρει μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Πιστεύω ότι και εκείνος θα έρθει να παίξει 50-50 και να γίνει ένα παιχνίδι γιορτή».

– την εικόνα του Άρη: «Από την αρχή του πρωταθλήματος αλλά και τώρα ο Άρης είναι το φαβορί. Έχει, βέβαια, τα προβλήματα του αλλά το πρωτάθλημα της Β Εθνικής είναι διαφορετικό και δεν ξέρω εάν έχει προσαρμοστεί ακόμη. Παρουσιάζει κάποιες αδυναμίες».

– το εάν φοβάται κάτι για το παιχνίδι: «Τον κακό μας εαυτό. Τίποτα άλλο».

 

– την παρουσία του κόσμου: «Θα έχει κόσμο και από τις δύο πλευρές. Ευελπιστούμε να μας δώσει δύναμη για να κατακτήσουμε τους τρεις πόντους».

 

– το ποιες ομάδες θα παλέψουν για την άνοδο: «Το πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό και δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη. Εμείς, ο Άρης και η Λαμία είμαστε πιο κοντά στην άνοδο τόσο αγωνιστικά όσο και βαθμολογικά».

To Top