ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαμαντόπουλος: “Περηφάνια για τον Αρειανό που πολεμάει στην Συρία με το ‘θεό του πολέμου'”!

Ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, πρώην βουλευτής από την Καστοριά, γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του μίλησε για τις φωτογραφίες που δημοσίευσε σχετικά με τον φίλαθλο του Άρη που πολεμάει στην Συρία κατά του ισλαμικού κράτους (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα στο Yellow Radio 92,8:

Για τον φίλαθλο του Άρη που πολεμάει στη Συρία κατά του ISIS:

Καταρχήν θέλουμε όλοι να είναι υγιείς αυτός ο άνθρωπος και να μπορέσει εφόσον θέλει γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι τόσο της δημοσιότητας να βγει να μιλήσει.

Εγώ ανέβασα τις φωτογραφίες  για να αναδείξω αυτό που γίνεται και με τιμά και είμαι περήφανος για τον αδερφό μας τον Αρειανό και γι’ αυτό που κάνει, αυτό που γίνεται είναι ότι πολεμάει στη Συρία κατά του ισλαμικού κράτους.

Η μια η φωτογραφία είναι ότι έχει σβήσει την σημαία του ισλαμικού κράτους που κάποιοι μαχητές του χαλιφάτου την ζωγράφισαν, εκείνος την έσβησε και έγραψε θεός είναι μόνο ο Άρης, από αυτή την άποψη εγώ το θεώρησα πολύ σημαντικό να το αναδείξω.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση  και να πούμε ότι τα δικαιώματα είναι πολύ ψηλά εκεί, έχουν ίσα δικαιώματα γυναίκες και άντρες,  έχει γυναίκες μαθήτριες, που ο  τρόπος διαχείρισης είναι άμεσος, δηλαδή έχουν άμεσο Δημοκρατία, έχει ενδιαφέρον για όλους για να το ψάξουν ειδικά για τους Αρειανούς οπαδούς. Εγώ ξεκάθαρα ταγμένος με αυτή τη λογική ήθελα να το δημοσιεύσω γιατί είμαι περήφανος Έλληνας και Αρειανός.

Δεν υπάρχει Αρειανός να μην στηρίζει με το μυαλό και την ψυχή του τον αδερφό μας, που πολεμάει ενάντια στο ισλαμικό κράτος και έχει βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του και παλεύει για έναν σκοπό.

Εμένα δεν μου προξενεύει κάποια εντύπωση, για τον κόσμο που πάει στα γήπεδα η ομάδα είναι ένα κομμάτι της ζωής του και είναι πράγματα γενικά, για τους ανθρώπους που μεταναστεύουν, μένουν αυτές οι εικόνες και αυτή η αγάπη και η τρέλα για αυτή την ομάδα. Οπότε αν είσαι μακριά και είσαι υπό πίεση, νομίζω ότι κρατάνε οι μνήμες για την συντροφικότητα για τα αδέρφια που είναι πίσω.

Δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον άνθρωπο  και εγώ από το ρεπορτάζ που διάβασα, αλλά ένιωσα υπερήφανος γι’ αυτόν.

Η κερκίδα του Άρη έχει κάποια χαρακτηριστικά ο Άρης όταν ξεκίνησε ως πολιτισμικός σύλλογος Θεσσαλονίκης, σίγουρα έχουν περάσει και έχουν τιμήσει τον σύλλογο μας και παίκτες και οπαδοί διαφορετικών εθνικοτήτων.

Αγκαλιάζουμε τα αδέρφια μας εμείς είμαστε Άρης και βάση αυτού προχωράμε και ας είναι διαφορετικού χρώματος και θρησκείας.

Από την άλλη να μιλάμε δημόσια την έβγαλε ένας δημοσιογράφος, ο οποίος είναι Αρειανός και το έβγαλε στο Έθνος ξέρουμε ποιανών συμφερόντων είναι το Έθνος, εμείς δίνουμε τις δικές μας μάχες και δεν θέλω να φτάνουμε στο άλλο άκρο, να κάνουμε σούπα οτιδήποτε αφορά τον Άρη με το παραμικρό, αυτό το κάνουν κάποιοι άλλοι σύλλογοι, το κάνουν viral τι να κάνουμε.

Αν υπήρχε από άλλη ομάδα θα μας είχαν κουράσει, από τον Άρη έπρεπε να γίνουν κάποιες δημοσιεύσεις για να δουν και οι Αρειανοί ότι υπάρχει λαός και στο εξωτερικό που δίνει τη δική του μάχη και είμαι περήφανος και με το καλό να επιστρέψει πίσω το παλικάρι.

Για τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Είναι η στολή που φοράει στις μάχες που δίνει ή στο πόστο που κρατάει δεν τα γνωρίζω και εγώ ακριβώς αλλά να το δούμε και από την άλλη μεριά το θέμα,  όταν δίνεις μάχες βοηθάει να έχεις ραμμένο τον θεό του πολέμου επάνω σου.

Μια ευχή και ένα σχόλιο για τον Άρη:

Είμαι χαρούμενος με την πορεία του ποδοσφαίρου των γυναικών, προσπαθούν και κάνουν πολλά και αν βρούμε ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν θα πάμε και εκεί καλά, ενότητα και συσπείρωση.

Εύχομαι στα κορίτσια να πάρουν το πρωτάθλημα και να πάψει να ασχολείται ο ξένος κόσμος και σε όλα τα τμήματα καλή χρονιά.

To Top