Διαμαρτυρήθηκε επίσημα ο Άρης στη ΚΕΔ, δεν σφυρίζουν Μαγκλογιάννης – Τζαφλέρης στην 21η αγωνιστική

Ο Άρης διαμαρτυρήθηκε και επίσημα στην ΚΕΔ για την διαιτησία που είχε η ομάδα στον αγώνα με τον Κολοσσό, παρουσιάζοντας το dvd με τις επίμαχες φάσεις. Σε καλό κλίμα έγινε η συζήτηση των δύο πλευρών, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι Μαγκλογιάννης και Τζαφλέρης δεν σφυρίζουν αυτή την αγωνιστική.

Το αν η απουσία των δύο συγκεκριμένων διαιτητών που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα στο Βενετόκλειο, στερώντας από τον Άρη τη νίκη, σημαίνει και τιμωρία είναι κάτι αδιευκρίνιστο, γιατί η ΚΕΔ ποτέ δεν ανακοινώνει τιμωρίες διαιτητών. Θεωρείται πάντως – από κύκλους της ελληνικής διαιτησίας – ότι πρόκειται για τιμωρία και όχι για τυχαίο γεγονός το ότι δεν σφυρίζουν την προσεχή αγωνιστική.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης εξήγησε στα μέλη της ΚΕΔ τα παράπονα του Άρη για συγκεκριμένες φάσεις και τόνισε ότι δεν πρέπει να κρίνονται αγώνες από λανθασμένα σφυρίγματα, πόσο μάλλον αυτή την περίοδο που το πρωτάθλημα μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή του.

Τα μέλη της ΚΕΔ άκουσαν τον Αρβανίτη, του είπαν ότι ακόμα κι αν έχουν γίνει λάθη, αυτά είναι ανθρώπινα, ενώ αναλύοντας τις φάσεις διαπιστώθηκε διχογνωμία για το αν το φάουλ του Νέιμικ στη τελευταία φάση είναι όντως φάουλ. Αυτό από μόνο του αναδεικνύει το δίκαιο των παραπόνων του Άρη…

To Top