Διαμαρτυρία οπαδών της Γιουνάιτεντ έξω από το προπονητικό κέντρο (photos)

Μικρή μερίδα οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το προπονητικό κέντρο στο Κάρινγκτον για να διαμαρτυρηθεί κατά της διοίκησης των Γκλέιζερ.

Στο χειρότερο σημείο βρίσκεται σε ψυχολογικό και αγωνιστικό επίπεδο αυτή την περίοδο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς το ένα αρνητικό αποτέλεσμα διαδέχεται το άλλο και πλέον ακόμα και η ευρωπαϊκή έξοδος φαντάζει αμφίβολη.

Η τετράδα φαίνεται ότι έχει απομακρυνθεί για τα καλά και τη δεδομένη στιγμή όλοι δείχνουν ότι περιμένουν την ολοκλήρωση της σεζόν και την έλευση του νέου προπονητή, ώστε να μπουν οι βάσεις για τη νέα σεζόν.

Προφανώς αυτή η κατάσταση δεν είναι εύκολα αποδεκτή από τους οπαδούς της ομάδας, που για ακόμα μία φορά φρόντισαν να αποδοκιμάσουν τη διοίκηση των Γκλέιζερ, στην οποία χρεώνεται η υποβάθμιση του επιπέδου των «κόκκινων διαβόλων».

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής μικρή μερίδα φίλων της Γιουνάιτεντ βρέθηκε έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο Κάρινγκτον, θέλοντας να αποδοκιμάσουν για ακόμα μία φορά τη διοίκηση.

Μάλιστα, υπό τον φόβο πρόκλησης σοβαρών επεισοδίων, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, χωρίς όμως να χρειαστεί η επέμβασή τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μάν. Γιουν.: Διαμαρτυρία οπαδών έξω από το Κάρινγκτον

Μάν. Γιουν.: Διαμαρτυρία οπαδών έξω από το Κάρινγκτον

To Top