Διαμαρτυρίες εν πλω του κόσμου για το… ναυάγιο!

Η ταυτόχρονη επιστροφή αποστολής και αρκετών φιλάθλων είχε ως αποτέλεσμα να εκφράσει… εν πλω, ο κόσμος τα παράπονα και την αγανάκτησή του για την νέα ήττα του Άρη και την άσχημη εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα, η αποστολή των κιτρίνων αναχώρησε από την Κέρκυρα με το δρομολόγιο των 6μ.μ. Μαζί της αναχώρησαν και περίπου είκοσι οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι επέστρεφαν από το νησί των Φαιάκων, μετά το παιχνίδι.

Οι οπαδοί του Άρη διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τους ποδοσφαιριστές και εξέφρασαν τα παράπονα τους: «Εξαντλήθηκε η υπομονή μας… Δεν πάει άλλο» είπαν αρκετοί από αυτούς, ενώ όπως τόνιζαν παρά τα οικονομικά προβλήματα, που έχουν όλοι, ο κόσμος συνεχίζει και ακολουθεί παντού την ομάδα.

«Πού είναι το πάθος σας;» ακούστηκε κάποια στιγμή από τα χείλη των οπαδών με το σχόλιο ότι: «όποιος παίκτης δεν αντέχει το βάρος της φανέλας να ζητήσει να αποχωρήσει».
Τα μέλη της αποστολής άκουγαν σκυθρωπά και προβληματισμένα τα παράπονα του κόσμου και σημείωναν όλοι αποτελεί επιτακτική ανάγκη η νίκη επί των Ιωαννίνων την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κύριος όγκος των οπαδών ταξίδεψε με το επόμενο καράβι, στο οποίο επιβαίνουν και οι ιθύνοντες της διοίκησης.

To Top