ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Διαμορφώνουν το “παζλ” του νέου ρόστερ, ιεραρχούν τις κινήσεις τους…

Δύο αγωνιστικές έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ωστόσο, η μη ύπαρξη βαθμολογικού κινήτρου ωθεί τους ιθύνοντες του Άρη στο να κοιτάξουν πολύ πιο σοβαρά πλέον την “επόμενη μέρα”.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η προεργασία που έχει γίνει το προηγούμενο διάστημα και κάποιες πρώτες κινήσεις, όπως η ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Δεληζήση, η συμφωνία για επέκταση με τον Χουλιάν Κουέστα και η πρόταση αγοράς του Ματέο Γκαρσία είναι η αρχή μίας σειράς ενεργειών που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να διαμορφωθεί από νωρίς το ρόστερ της ομάδας, στον μεγαλύτερό του βαθμό.

Αυτό που θα κάνουν άμεσα οι “κιτρινόμαυροι” είναι να ιεραρχήσουν τις κινήσεις τους προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε πολλά θέματα.

Εν αρχή ην ο “κορμός” της ομάδας. Οριστικές αποφάσεις θα παρθούν τις επόμενες μέρες προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τα συμβόλαια που λήγουν, τις ανανεώσεις, τους δανεικούς (Ματέο, Ροζ).

Ο Σάββας Παντελίδης πρόκειται να παραδώσει στη διοίκηση την έκθεσή του αναφορικά με τις θέσεις που χρίζει ενίσχυσης το ρόστερ, αλλά φυσικά και το μέλλον αρκετών ποδοσφαιριστών, σύμφωνα με την δική του επιθυμία.

Από εκεί και πέρα, εφόσον αποφασιστεί τι θα γίνει με όλες τις προαναφερθείσες περιπτώσεις, τότε θα ενταθούν και οι κινήσεις που αφορούν την ενίσχυση της ομάδας, για την επόμενη σεζόν.

Θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένο πως ο Άρης πρέπει να αποκτήσει σίγουρα τέσσερις-πέντε παίκτες πρώτης γραμμής, σε διάφορες θέσεις, άρα αυτό σημαίνει πως θα υπάρξουν αρκετές προσθαφαιρέσεις.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει περίπου στα μέσα του Ιουνίου, επομένως υπάρχει χρόνος, αλλά όχι πολύς για να υπάρξει εφησυχασμός. Στόχος είναι να ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο Άρης, με το 80% και παραπάνω του ρόστερ διαμορφωμένο, ώστε όταν μπει στη “μάχη” της Ευρώπης στα τέλη του Ιουλίου να έχει μία ομάδα δουλεμένη και έτοιμη να ξεπεράσει τα “εμπόδια” των προκριματικών του Europa League.

 

To Top