Διαπραγματευτικό “θρίλερ” με Νέτο, Γκαρσία για τη λύση των συμβολαίων τους!

Ο Άρης δεν μπορεί να προχωρήσει ακόμα στην απόκτηση τριών μεταγραφών ή ανανεώσεων, αν δεν “κλείσει” τα θέματα του Ντάρσι Νέτο και Νάτσο Γκαρσία. Αμφότεροι έχουν συμβόλαιο με τους κίτρινους, δεν θα είναι παρόντες στην “πρώτη” της ομάδας και βρίσκεται σε εξέλιξη μια σκληρή διαπραγμάτευση για την λύση των συμβολαίων τους.

Ο Βραζιλιάνος και ο Βολιβιανός είναι οι πιο παλιοί παίκτες από το υπάρχον ρόστερ, όμως δεν πρόκειται να συνεχίσουν την καριέρα τους στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ήδη ο Γκαρσία προπονείται με την Οριέντε Πετρολέρο στην πατρίδα του, ενώ ο Νέτο αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες και βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη μια σκληρή διαπραγμάτευση και με τους δύο προκειμένου να λύσουν τα συμβόλαιά τους και ουσιαστικά να… απελευθερώσουν τα χρήματα που έχουν να παίρνουν την επόμενη χρονιά. Ο Άρης σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να “σηκώσει” αυτά τα ποσά που αναγράφονται στα συμβόλαιά τους, όμως θα πρέπει να λυθούν άμεσα, για να μπορέσει η διοίκηση να κινηθεί προς την κατεύθυνση των τριών μεταγραφών.

 

To Top