ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Διαπραγματεύσεις του Άρη με τον επιθετικό Βάκα» γράφουν στη Βολιβία (photo)

Για ενδιαφέρον του Άρη και διαπραγματεύσεις με τον 24χρονο Βολιβιανό επιθετικό-εξτρέμ, Λεονάρντο Βάκα αναφέρεται δημοσίευμα στη Βολιβία.

Ο Βάκα, ύψους 1.75 ακραίος επιθετικός είχε 14 συμμετοχές και 2 γκολ φέτος στην Μπολιβάρ, ενώ είναι ενεργός διεθνής με την Εθνική Βολιβίας, μετρώντας 11 συμμετοχές με 1 γκολ. Η βασική του θέση είναι στο δεξιό άκρο της επίθεσης, ενώ μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο αριστερό άκρο όσο και στην θέση του σέντερ φορ.

Έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια με την ομάδα του και ξεκίνησε την καριέρα του από την βολιβιανή επίσης Ντεπορτίβο Μπλούμινγκ, όπου σε τέσσερα χρόνια θητείας και 121 αγώνες είχε 20 γκολ, ενώ τη σεζόν 2016-17 έπαιξε ως δανεικός στην Σπορτ Μπόις με 23 συμμετοχές και 2 γκολ.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «lostiempos.com» σημειώνει πως «ο επιθετικός Λεονάρντο Βάκα, που ανήκει στην Μπολιβάρ, μπήκε στη λίστα ενδιαφέροντος του Άρη Θεσσαλονίκης, με τις διαπραγματεύσεις  μεταξύ του εκπροσώπου του και της ηγεσίας της ευρωπαϊκής ομάδας να έχουν ξεκινήσει».

Κατόπιν αναφέρεται πως ο παίκτης «έχει συμβόλαιο με την Μπολιβάρ για ακόμα δύο χρόνια και πως υπάρχει η πρόταση του Άρη», ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του μάνατζέρ του, Σίλβι Φοντάνα, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία του παίκτη μαζί με το σήμα του Άρη και σχολίασε σχετικά: «Είναι μια πόρτα που άνοιξε. Ο θεός θα πει αν οι διαπραγματεύσεις έχουν ευτυχή κατάληξη».

Το δημοσίευμα αναφέρεται επίσης στην πορεία του Άρη αλλά και στον Νάτσο Γκαρσία, ο οποίος αγωνίστηκε στον Άρη την περίοδο 2005-2010 και 2011-2012: «Ο ελληνικός σύλλογος είχε μια αξιοπρεπή σεζόν στο πρωτάθλημα που τελείωσε τον περασμένο μήνα. Ο Θεός του Πολέμου, κατάφερε να προκριθεί στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, εκεί όπου τερμάτισε στην πέμπτη θέση μεταξύ έξι συμμετεχόντων και κέρδισε το εισιτήριο για το Europa League».

Κλείνοντας κάνουν αναφορά στην παρουσία του εξίσου βολιβιανού Νάτσο Γκαρσία στον Άρη την περίοδο 2005-2010 και 2011-2012.

To Top