ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαρκείας για όλες τις τσέπες και συμβολική αξία με αναφορά στον Άλκη: “Δεν ξεχνάμε”!

Ο Άρης σχεδιάζει αγωνιστικά την επόμενη μέρα και πέρα από τις ζυμώσεις σε ότι αφορά τις μεταγραφές, τις ανανεώσεις, τα τηλεοπτικά, ένα σημαντικό κεφάλαιο αποτελεί η στήριξη του κόσμου, μέσα από τα διαρκείας, όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές.

Όπως έχουμε σημειώσει πρόσφατα, οι άνθρωποι του Άρη ετοιμάζουν πολύ σύντομα να ανακοινώσουν τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2022-23. Μέσα από την στήριξη και την ενότητα της ομάδας, οι κιτρινόμαυροι θα μπορέσουν να είναι πολύ πιο δυνατοί απέναντι στον “πόλεμο” και τις τρικλοποδιές που παρουσιάζονται σε μόνιμη βάση. Με ανοιχτές τις κερκίδες για πρώτη φορά μετά από δυο χρόνια, αναμένεται να υπάρξει κατακόρυφη αύξηση της ακόμη πιο ενεργούς παρουσίας των φιλάθλων του Άρη.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα νέα διαρκείας θα είναι σε προσιτές τιμές και θα έχουν διάφορες παροχές σε όσους αγοράσουν και απευθύνονται σε όλες τις… τσέπες.

Παράλληλα, θα έχουν και μια σημαντική ιδιαιτερότητα και συμβολική αξία, μια και θα έχουν αναφορά στον Άλκη πάνω στις κάρτες με ξεκάθαρο μήνυμα: “Δεν ξεχνάμε”.

Ήδη οι προετοιμασίες συνεχίζονται για να δοθούν το συντομότερο δυνατόν στον αέρα.

To Top