«Διαρκείας, διαρκείας και πάλι διαρκείας»

Μήνυμα ενότητας, συστράτευσης και συσπείρωσης γύρω από τον Άρη χωρίς ξύλινη γλώσσα και… παχιά λόγια έστειλε ο Super 3 μέσα από την έκτακτη ραδιοφωνική εκπομπή του.

«Διαρκείας, διαρκείας και πάλι διαρκείας», ήταν το μήνυμα, το σύνθημα με το οποίο έκλεισε η εκπομπή του συνδέσμου στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero».

Τονίστηκε για άλλη μια φορά ότι σαφώς και θα αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που οδήγησαν την ομάδα σε αυτή την πολύ άσχημη κατάσταση, αλλά τώρα δεν είναι η ώρα για κάτι τέτοιο.

Επισημάνθηκε ότι αυτοί που θα βοηθήσουν άμεσα την ομάδα και έμπρακτα χωρίς να ζητήσουν το παραμικρό, αυτοί θα είναι που θα μπορούν να έχουν και λόγο και να μιλούν για την ομάδα και όχι κάποιοι άλλοι που επιζητούν την… τζάμπα διαφήμιση.

Προχώρησαν και σε παραδοχή πως ίσως και ο σύνδεσμος να ήταν μέρος του προβλήματος, αλλά όλοι μαζί ενωμένοι μπορούν να αλλάξουν τα πάντα μέσα στον σύλλογο.

Ήταν μια άκρως ενωτική εκπομπή, χωρίς παρωπίδες και στερεότυπα, ακούστηκαν πράγματα, όχι από αυτά που θα ήθελε να ακούσει το αυτί του κάθε Αρειανού, αλλά η πραγματικότητα.

 

To Top