Διαρκείας και στο μπάσκετ, γιατί και εκεί ο κόσμος βάζει πλάτη!

Χρήματα και μάλιστα άμεσα χρειάζεται και το μπάσκετ εκτός από το ποδόσφαιρο. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν ήδη ανακοινωθεί οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας από την ΚΑΕ και από σήμερα θα ξεκινήσει η διάθεσή τους προς τον κόσμο της ομάδας. Είναι άλλο ένα στοίχημα που έχει βάλει η νέα διοίκηση της ΚΑΕ για να πετύχει στο δύσκολο έργο της.

Είναι δεδομένο ότι ίσως το τάιμινγκ να μην είναι καλό, γιατί η κυκλοφορία των διαρκείας του μπάσκετ συνέπεσε με του ποδοσφαίρου, όπου εκεί το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο.

Η διοίκηση, όμως, έβγαλε τα διαρκείας σχεδόν δύο μήνες πριν σε σχέση με την περσινή χρονιά και περιμένει ανταπόκριση. Η αλλαγή στο διοικητικό τοπίο συσπείρωσε παράγοντες όπως φάνηκε στην πρόσφατη εκδήλωση του Aris Golden Club. Τώρα μένει να φέρει πιο κοντά στην ομάδα και τον κόσμο της.

Ο στόχος των 2.000 – 2.500 εισιτηρίων διαρκείας είναι απόλυτα εφικτός, αν αναλογιστεί κανείς ότι τα εισιτήρια είναι σε προσιτές τιμές και πλέον υπάρχει άλλη διοίκηση που χαίρει της εμπιστοσύνης της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου του Άρη. Αν η ΚΑΕ καταφέρει να έχει έναν τέτοιο αριθμό στα διαρκείας, τότε θα έχουν λυθεί τα χέρια της για πολλά θέματα, που παραμένουν ανοικτά.

Είναι κατανοητό ότι ο κόσμος δεν έχει χρήματα, είναι όμως βέβαιο πως ο Αρειανός πάντα βάζει πλάτη στα δύσκολα και τα δύσκολα ήρθαν και πάλι άλλο ένα καλοκαίρι. Η διαφορά είναι πως φέτος πρέπει να βάλει πλάτη και στα δύο τμήματα…

 

To Top