ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Διαρκείας πολλών ταχυτήτων για Ελλάδα και Ευρώπη

Ο κόσμος του Άρη έχει “ζεσταθεί” μετά την επισημοποίηση της συμμετοχής της ομάδας στο Eurocup, αλλά και με τις κινήσεις, που γίνονται για την ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ.

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ, όπως αναφέρθηκε και χθες από το PRESSARIS, θέλει να θέσει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας την ερχόμενη βδομάδα, δηλαδή νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, περιμένοντας από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα κυκλοφορήσουν δύο διαφορετικά διαρκείας, ένα για τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος (κανονική περίοδο και πλέι οφ) κι ένα για τους εντός έδρας αγώνες στο Eurocup και υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό. Οι εντός έδρας αναμετρήσεις της Basket League τη νέα σεζόν θα είναι 11 (για την κανονική περίοδο) και της ευρωπαϊκής διοργάνωσης 9, στη regular season. Ουσιαστικά πρόκειται για δύο ξεχωριστά πρωταθλήματα, χωρίς να υπολογίζονται στον αριθμό αυτό τα ματς των ελληνικών πλέι οφ, καθώς και η πιθανή πρόκριση στην επόμενη φάση στην Ευρώπη. Παράλληλα, θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου και συνδυαστικά εισιτήρια διαρκείας, για Ελλάδα και για Eurocup.

Θα υπάρχουν, πάντως, “πακέτα” για όλα τα βαλάντια, ώστε να μπορέσουν οι φίλοι του Άρη να προμηθευτούν τα εισιτήρια και να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά, τόσο τις εγχώριες υποχρεώσεις όσο και τις ευρωπαϊκές.

Οι λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές, όταν υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις, πιθανότατα την επόμενη βδομάδα.

To Top