Διαστημική η Ολλανδία κέρδισε 3-0 τα Σκόπια (video)

Μια Ολλανδία να την πιεις στο ποτήρι. Οι «οράνιε» με μια εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε εύκολα 3-0 των Σκοπίων «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» για την 3η και τελευταία αγωνιστική του τρίτου ομίλου και πέτυχε το απόλυτο των νικών.

Η Ολλανδία είδε τους Ντεπάι, Μάλεν και Βαϊνάλντουμ να κάνουν εξαιρετικό παιχνίδι, να συνεργάζονται άψογα και να έχουν συμμετοχή και στα τρία γκολ. Το σκορ άνοιξε ο Ντεπάι στο 24′, για να ακολουθήσουν δύο από τον Βαϊνάλντουμ στο δεύτερο ημίχρονο (51′, 57′).

Τα Σκόπια δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την τελευταία θέση του γκρουπ, μένοντας χωρίς βαθμό στα τρία ματς. Παρ’ όλα αυτά, το αποψινό παιχνίδι είχε ιστορικό χαρακτήρα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ανχελόφσκι, καθώς ήταν το τελευταίο του εμβληματικού αρχηγού Γκόραν Πάντεφ, ο οποίος μετά από 20 χρόνια παρουσίας αποχωρεί οριστικά από την εθνική ομάδα της πατρίδας του, γνωρίζοντας μάλιστα το χειροκρότημα από όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Σκόπια: Ντιμιτριέφσκι, Ριστόφσκι, Βλεκόφσκι, Μουσλίου, Αλιόσκι, Μπάρντι (78′ Στογιανόφσκι), Αντέμι (78′ Νικόλοφ), Τρισκόφσκι (56′ Τρισκόφσκι), Ελμάς, Τραϊκόφσκι (68′ Χασάνι), Πάντεφ (69′ Κονσταντίνοφ).

Ολλανδία: Στεκέλνμπουργκ, Ντε Λιχτ, Ντε Φράι (46′ Τίμπερ), Μπλιντ, Ντάμφρις (46′ Μπεργκίς), Βαν Άανχλοτ, Γκράβενμπερκ, Βαϊνάλντουμ, Ντε Γιονγκ (79′ Γκάκπο), Ντεπάι (66′ Βέργκχοστ), Μάλεν (66′ Προμές).

To Top