ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαστημικός Τολιόπουλος υπέγραψε με εκπληκτικό νταμπλ-νταμπλ το μεγάλο “διπλό”

Αρχηγού παρόντος… Δεν αποτελεί πλέον είδηση ότι ο Βασίλης Τολιόπουλος βγήκε μπροστά στα δύσκολα. 

Ήθελε την μπάλα στα χέρια του στα τελευταία δευτερόλεπτα, την πήρε και “σκότωσε” τον αντίπαλο. Το έκανε για μια ακόμη φορά χθες στα Άνω Λιόσια, εκτελώντας την ΑΕΚ, με τους 25 πόντους (9/10 β., 2/2 δπ., 4/9 τρ.), που σημείωσε να αποτελούν την κορυφαία φετινή επίδοσή του, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο 27χρονος παίκτης πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του, διότι εκτός από τους 25 πόντους είχε και 10 ασίστ, πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό νταμπλ νταμπλ! Επιπροσθέτως είχε και 12 κερδισμένα φάουλ.

Εκτός μεγίστου απροόπτου θα αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής, αφού συγκέντρωσε 39 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης!

Ο απίθανος Τολιόπουλος πέτυχε το πιο κρίσιμο καλάθι του αγώνα. Ευστόχησε σε τρίποντο 24’’ πριν το φινάλε, γράφοντας το 86-89 κι έδωσε ουσιαστικά την χαριστική βολή στην ΑΕΚ. Είχε σημειώσει κι ένα ακόμη πολύ σημαντικό τρίποντο, με το οποίο έκανε το σκορ 81-86, 1’21’’ πριν το τέλος.

Ο διεθνής γκαρντ έχει αναδειχθεί φέτος σε ηγετική μορφή για τον Άρη, παίζει με τεράστια αυτοπεποίθηση κι αυτό φαίνεται σε κάθε παιχνίδι, δείχνοντας μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα.

To Top