ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διασυρμός για τη Σερβέτ με Μαζικού – “Δεν πείθει ακόμη” αναφέρουν οι Ελβετοί

Ο Άρης παραχώρησε με μεταγραφή τον Μπράντλεϊ Μαζικού στη Σερβέτ, όμως αν κρίνει κανείς από δημοσιεύματα που υπάρχουν στον ελβετικό Τύπου, ο πρώην παίκτης των κιτρινόμαυρων, δεν έχει καταφέρει ακόμη να πείσει. Χθες η Σερβέτ διασύρθηκε εκτός έδρας από τη Ιβερντόν, χάνοντας με σκορ 4-1, με τον Μαζικού να παίζει βασικός.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα News Day:

«Μέχρι στιγμής, ο Μπάρον (σ.σ. ο άλλος αριστερός μπακ) έχει παίξει κυρίως σε αγώνες πρωταθλήματος, ενώ ο Μπράντλεϊ Μαζικού, που αποκτήθηκε αυτό το καλοκαίρι από τον Αρη Θεσσαλονίκης για περισσότερα από 350.000 ελβετικά φράγκα, έχει παίξει σε κάθε προκριματικό αγώνα για το Champions League. «Πρόκειται για δύο παίκτες που δεν έχουν τα ίδια προσόντα», δήλωσε ο Ρενέ Βάιλερ (σ.σ. προπονητής Σερβέτ).

«Απλώς προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι σύμφωνα με τις επιλογές του προπονητή», είπε ο Μαζικού.

Η τάση αλλαγής σε αυτή τη θέση, μια από τις λίγες που επηρεάζονται από μια τέτοια διαχείριση από την αρχή της σεζόν, μπορεί επίσης να προδίδει μια κάποια αβεβαιότητα από την πλευρά του Βέλερ. Λες και κανένας από τους δύο δεν πείθει.

Ο Μπάρον φαίνεται καλύτερος επιθετικά. Ο Μαζικού, έπεισε στην Ελλάδα ιδιαίτερα για την αμυντική του συμπεριφορά. Ακόμα κι αν από την άφιξή του στη Σερβέτ δεν ήταν πάντα τέλειος: «Σιγά σιγά νιώθω καλύτερα, επιβεβαιώνει. Πρέπει να προσαρμοστώ», είπε ο πρώην παίκτης του Άρη.

 

To Top