Διασυρμός! Μόνο οι φανέλες δεν φτάνουν…

Τραγική εμφάνιση, συντριβή και υποχρέωση για ενίσχυση για έναν Άρη που δεν κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο και έγινε έρμαιο των ορέξεων του ψυχωμένου Καμπανιακού, γνωρίζοντας την συντριβή με 3-0!

Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, σε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις των 100 χρόνων της ιστορίας του οι παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν θύμισαν σε τίποτα την ομάδα της πρεμιέρας.

Οι “κίτρινοι” ξεκίνησαν νωθρά την αναμέτρηση, φλυαρούσαν συνεχώς επιθετικά με αποτέλεσμα να δώσουν χώρους στους γηπεδούχους που κυνηγούσαν τις αντεπιθέσεις. Στο 21ο λεπτό οι Καρατζιοβαλής ανέτρεψε επιθετικό των γηπεδούχων, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα.

Ο Υψηλός ευστόχησε από τα έντεκα βήματα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Ανάλογο το ξεκίνημα και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Γκόλια να κάνει δώρο πέναλτι που και πάλι ο Υψηλός δεν άφησε ανεκμετάλλευτο στο 49΄.

Οι “κίτρινοι” έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σε κανένα σημείο με την ομάδα της Χαλάστρα να ολοκληρώνει τον θρίαμβο στο 90΄με τον Προβατίδη.

Οι γηπεδούχοι στο 71` έμειναν και αυτοί με δέκα μετά την αποβολή του Παπάζη,

Συνθέσεις:

Άρης: Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός (48΄Ντούνγκα), Λιόλιος, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λεμονής, Σταυρόπουλος, Σουνάς, Καπνίδης( 64΄Χιντισέλι), Ρένια (24΄Μπαϊμάκης).

Καμπανιακός: Κηπουρός, Παπάζης, Τρικαλινός, Δουμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Υψηλός, Αντωνιάδης, Χρήστου (70΄Προβατίδης), Κουντουράς, Πόπτσης.

To Top