ΜΠΑΣΚΕΤ

Διατήρησε το εντός έδρας αήττητο με Προμηθέα

Ο Άρης συνέχισε χθες την παράδοση, που τον θέλει να κερδίζει εντός έδρας τον Προμηθέα, πετυχαίνοντας την έκτη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες:

Όπως σημειώνει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος:

“Ο Άρης διατήρησε το εντός έδρας αήττητο του απέναντι στον Προμηθέα (6-0), σημειώνοντας την κορυφαία επιθετική επίδοση του στους 13 αγώνες με την αχαϊκή ομάδα, εντός και εκτός έδρας. Είχε 95 και ξεπέρασε την επίδοση των 94 που είχε στο αντίστοιχο παιχνίδι της σεζόν 2020-21 (94-83). 95 είχε και ο Προμηθέας στο παιχνίδι της σεζόν 2019-20 στην Πάτρα (95-79).

Οι «κιτρινόμαυροι» με τη νίκη των 16 πόντων ισοφάρισαν τη μεγαλύτερη, εντός έδρας διαφορά επί του Προμηθέα αφού είχαν επικρατήσει με 80-64 στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη για την περίοδο 2016-17.

Ο Άρης είναι μία από τις δύο μόνο ομάδες, της φετινής Basket League, που μετρούν μόνο νίκες ως γηπεδούχοι απέναντι στον Προμηθέα αφού ο Ολυμπιακός έχει κάνει το 9-0.

Σε ατομικό επίπεδο…

*Ο Νοά Χόρκλερ έκανε την πιο παραγωγική, επιθετικά, εμφάνιση του στο Πρωτάθλημα τελειώνοντας το παιχνίδι με 19 πόντους. Ο Αμερικανός βελτίωσε κατά τρεις πόντους το ατομικό ρεκόρ του αφού είχε 16 στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

*Με τους τρεις πόντους που είχε χθες, ο Όμηρος Νετζήπογλου έφτασε στους 300 μέσα από την 53η εμφάνιση του στην κατηγορία.

*Ο Γιώργος Φίλλιος πραγματοποίησε την 50ή εμφάνιση του στην Basket League και μέσα από αυτήν στους 100 πόντους.

*Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ έχοντας επτά ασίστ και ένα λάθος, έφτασε στην κορυφαία φετινή επίδοση του στον συγκεκριμένο συντελεστή (+6)”.

To Top