Διαταγή πληρωμής από… Άουτερμπριτζ και πρόβλημα για Άρη και Αρβανίτη! “Προηγούνται οι παίκτες της ομάδας”, η θέση της ΚΑΕ

Διαταγή πληρωμής εκδόθηκε από τον Ορίον Άουτερμπριτζ για οφειλή της ΚΑΕ Άρης ύψους 4.500 δολαρίων. Είναι χρήματα που οφείλει ο Άρης στον Αμερικανό παίκτη για το διάστημα που παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη και συμμετείχε στις υποχρεώσεις της ομάδας, παρότι τελικά δεν αγωνίστηκε.

Τριτεγγυητής των δύο συναλλαγματικών που έχει στα χέρια του ο Άουτερμπριτζ είναι ο Λευτέρης Αρβανίτης. Σε διάστημα 15 ημερών θα πρέπει να διακανονιστεί η οφειλή (ή να εξοφληθεί) ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων του προέδρου της ΚΑΕ. Είναι η πιο ακραία περίπτωση και λογικά η υπόθεση δεν πρόκειται να φτάσει μέχρι εκεί, αφού και το ποσό που οφείλεται στον παίκτη είναι μικρό.

Η θέση της ΚΑΕ για το συγκεκριμένο θέμα που προέκυψε είναι ότι φυσικά και θα τακτοποιηθεί η οφειλή προς τον Αμερικανό, αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή αυτοί που προηγούνται στις πληρωμές είναι οι παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα και αγωνίζονται γι’ αυτήν.

 

To Top