Διαφοροποιείται ο μάρτυρας υπεράσπισης Δημήτρης Γαλεντέρης για την αιτία θανάτου του Άλκη Καμπανού

Συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης, για 24η ημέρα η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Καταθέτουν σήμερα οι τεχνικοί σύμβουλοι από την πλευρά των κατηγορουμένων.

Αυτή την ώρα καταθέτει ο τεχνικός σύμβουλος, μάρτυρας υπεράσπισης δύο κατηγορουμένων, Δημήτρης Γαλεντέρης, ο οποίος διαφοροποιήθηκε στην αιτία θανάτου του Άλκη, λέγοντας ότι ο θάνατός του προήλθε από το τραύμα στη μηριαία αρτηρία και όχι από συρροή τραυμάτων στο κεφάλι και τα πόδια, όπως αναφέρει στην έκθεσή της η ιατροδικαστής Λήδα Κοβάτση.

Αξιοσημείωτη είναι ακόμη η διαφοροποίηση μεταξύ των τεχνικών συμβούλων στις εκθέσεις τους αλλά και στα όσα υποστηρίζουν ενώπιον του δικαστηρίου, και σε ό,τι αφορά το τραύμα στο αριστερό πόδι του Άλκη, από το οποίο κρίνεται και η εμπλοκή των κατηγορουμένων που κρατούσαν το μαχαίρι τύπου κάραμπιτ και το δρεπάνι.

Κάποιοι από αυτούς υποστηρίζουν ότι το τραύμα είναι ένα και διαμπερές και προκλήθηκε από το δρεπάνι, την ώρα που άλλοι ισχυρίζονται ότι τα τραύματα είναι δύο και δεν προκλήθηκαν από κανένα από τα δύο αυτά όργανα.

Πηγή: thesstoday.gr

To Top