ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Διαχείριση κούρασης και τραυματιών και παράλληλα ανάλυση της ΑΕΚ στο μυαλό του Πρίφτη

Η διαχείριση της κούρασης από τα πέντε παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και η ενσωμάτωση των δύο τραυματιών είναι οι προτεραιότητες του Δημήτρη Πρίφτη στο πολύ μικρό χρονικό διάστημα που έχει για να ετοιμάσει την ομάδα του για τον πρώτο αγώνα της σειράς με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένοι παίκτες που πήραν πολλά λεπτά συμμετοχής στους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό είναι καταπονημένοι. Οι τρεις Αμερικανοί (Γουότερς, Μακ Νιλ, Γουάιτ), ο Μούρτος, ο Σίμτσακ… Χρειάζεται ειδική διαχείριση στις προπονήσεις από εδώ και πέρα και το γνωρίζει καλά ο Πρίφτης και οι συνεργάτες του.

Επιπροσθέτως δεν είναι εύκολο να μπουν και πάλι σε αγωνιστικό ρυθμό οι Βασίλης Ξανθόπουλος και Θόδωρος Ζάρας, που απείχαν για μεγάλο διάστημα και έδειξαν ότι δεν είναι έτοιμοι να προσφέρουν ακόμα μετά τα προβλήματά τους.

Αυτά τα δύο στοιχεία συν την ανάλυση του αντιπάλου είναι που προσπαθεί να “παντρέψει” το τεχνικό τιμ από χθες μέχρι και αύριο για να έχει την ομάδα όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στον πρώτο μικρό τελικό με την ΑΕΚ, το απόγευμα της Τετάρτης (18/5, 19:00) στο Αλεξάνδρειο.

To Top