Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ. τις καταγγελίες για ξυλοδαρμό της Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ (video)

Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ. την καταγγελία συγγενών της Ρούλας Πισπιρίγκου σε μεσημβρινή εκπομπή ότι αστυνομικοί της ΓΑΔΑ βιαιοπράγησαν σε βάρος της. Μάλιστα η 33χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «αναφορικά με καταγγελία, που αναπαράχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αφορούσε σε φερόμενη βιαιοπραγία αστυνομικών σε βάρος κρατούμενης στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνεται ότι λήφθηκε κατάθεση της κρατούμενης, στην οποία διέψευσε τα καταγγελλόμενα, ενώ επιπλέον εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της».

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, λίγο μετά τις 16.00 το απόγευμα αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών ξεκίνησαν έρευνα, παρουσία εισαγγελέα, στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα έπειτα από παραγγελία του Ανακριτή Αθηνών. Μαζί με τους αστυνομικούς βρισκόταν και η αδερφή της κατηγορούμενης η οποία τους άνοιξε την πόρτα.

Όπως πληροφορείται το tempo24.news, η εντολή δόθηκε προκειμένου να ελεγχθούν στο σύνολό τους οι χώροι του σπιτιού και να μεταφερθεί στην ασφάλεια κάθε στοιχείο που οι αστυνομικοί κρίνουν πως μπορεί να δώσει περαιτέρω στοιχεία για τους θανάτους των τριών παιδιών.

 

To Top