Διαψεύδει τα περί αποχώρησης του Πέρεθ η Ρεάλ: «Φήμες που υπόκεινται σε συμφέροντα»

Με μια λιτή και συνάμα κατηγορηματική διάψευση η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση αποχώρησης του Φλορεντίνο Πέρεθ από τον προεδρικό θώκο.

Σε διάψευση των σεναρίων που θέλουν τον Φλορεντίνο Πέρεθ να αποχωρεί από την προεδρία της, προχώρησε η Ρεάλ Μαδρίτης!
Οι «μερένχες» με μια λιτή ανακοίνωση κατακεραυνώνουν ουσιαστικά τα όσα γράφονται στα social media, για τον 76χρονο αξιωματούχο και επιχειρηματία, τα οποία έκαναν λόγο για κόντρες στο εσωτερικό του διοικητικού συμβουλίου, αλλά και για διάθεση του να βγάλει στο «σφυρί» μεγάλα αστέρια της ομάδας προκειμένου να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις του Κιλιάν Εμπαπέ.

Aναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Αντιμέτωπη με μια φήμη που εμφανίστηκε σε ορισμένα κοινωνικά δίκτυα που έλεγε ότι ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ, υποτίθεται ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από την προεδρία του συλλόγου, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να δηλώσει τα εξής:
-Ότι αυτές οι φήμες είναι εντελώς ψευδείς και υπακούν σε κάποια συμφέροντα που δεν έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα.
-Και ότι στην επόμενη Γενική Συνέλευση των Αντιπροσωπευτικών Εταίρων της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα υπάρξει κανένα θέμα στην ημερήσια διάταξη στην οποία θα συζητηθούν όσα αφορούν τον σύλλογο».

To Top