ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Διγκόζης: “Δίκαια στην κορυφή ο Άρης, να προχωρήσει στο Europa League”

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Άγγελος Διγκόζης, έβαλε καλό βαθμό στον έλεγχο των παικτών του στο φιλικό παιχνίδι με τον Άρη, αναφέρθηκε όμως και στη μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ.

Μιλώντας στα κανάλια Novasports, ο Άγγελος Διγκόζης, αρχικά αξιολόγησε την απόδοση της ομάδας του στη φιλική ήττα από τον Άρη λέγοντας ότι… «ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες και για μας ήταν καλό τεστ. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό, αλλά χρειαζόμαστε δουλειά. Βασικά, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αν θα γίνει αναδιάρθρωση ούτως ώστε να ξέρουμε που βαδίζουμε», είπε και ρωτήθηκε για τη μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα.

«Ήταν μια μεγάλη μεταγραφή, η υλοποίηση του ονείρου κάθε ποδοσφαιριστή. Όλοι θέλουν να το ζήσουν. Η ομάδα έκανε και τη μεταγραφή του Αποστολόπουλου στον Ολυμπιακό. Εύχομαι στον Τσιμίκα να κάνει την καριέρα που επιθυμεί στη Λίβερπουλ όπως επίσης και να βαδίσουν κι άλλοι παίκτες στα χνάρια του».

Ερωτηθείς για τον Άρη, απάντησε ότι… «ο Άρης παίζει ωραίο, στρωτό ποδόσφαιρο και είναι δικαίως στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Του εύχομαι καλή κλήρωση, να προχωρήσει όσο περισσότερο μπορεί στο Europa League».

To Top