ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διεθνές τουρνουά με την K19 του Άρη και άλλες ομάδες διοργανώνει η Μπότεφ

Διεθνές τουρνουά με τη συμμετοχή της K19 του Άρη και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων διοργανώνει η Μπότεφ Πλόβντιβ από τις 19 Ιουνίου έως τις 25 Ιουνίου στην Φιλιππούπολη. Πρόκειται για το Botev Cup, με την βουλγαρική ομάδα να ανακοινώνει και τους συλλόγους που θα συμμετάσχουν σε αυτό.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Botev (Plovdiv) διοργανώνει ένα ισχυρό διεθνές τουρνουά νέων κάτω των 19 ετών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί από τις 19 Ιουνίου έως τις 25 Ιουνίου στην Φιλιππούπολη. Το Botev Cup θα φέρει κοντά πολλές επίλεκτες ομάδες με τις οποίες οι «κιτρινόμαυροι» θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους. Ο τελικός της διοργάνωσης θα είναι στο γήπεδο Χρίστο Μποτέβ. Οι ομάδες είναι ο Άρης, οι τουρκικές Φενέρμπαχτσε και Ανκαραγκούτζου, δύο από τις πιο δημοφιλείς ισραηλινές ομάδες Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μακάμπι Νετανιάχου, ιδρύθηκαν το 1912. Η Σερβική ομάδα Βόζντοβατς και η ρωσική ομάδα Βίστα.

Οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ των 4 ομάδων, παίζοντας η μία εναντίον της άλλης στη φάση των ομίλων. Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν το Σάββατο (24 Ιουνίου) και στις 25 Ιουνίου στις 11:00 πμ. θα είναι το φινάλε του “College”.

To Top