Διεθνή εντάλματα για 10 Κροάτες για τη δολοφονία του Μιχάλη

Εντολή από τις ελληνικές Αρχές έλαβαν οι κροατικές για την σύλληψη δέκα ατόμων που συμμετείχαν στην δολοφονία του Μιχάλη.

Αυτό αναφέρει η κροατική ιστοσελίδα «jutarnji» η οποία ενημερώνει ότι έχουν εκδοθεί διεθνή εντάλματα για δέκα Κροάτες που συμμετείχαν στην επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όπως αναφέρει στη συνέχεια του ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα οι Κροάτες αυτοί κατάφεραν να μην συλληφθούν και να επιστρέψουν στη χώρα τους με καράβι για την Ιταλία από την Ελλάδα και από εκεί οδικώς.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι η Κροατία οφείλει να εκτελέσει τη συγκεκριμένη εντολή από την στιγμή που έχουν εκδοθεί διεθνή εντάλματα και δεσμεύεται από συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο, ενώ επισημαίνει ότι οι ελληνικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να βρεθεί αυτός που δολοφόνησε τον Μιχάλη.

Την ίδια στιγμή ενημερώνει ότι συνεχίζεται η συγκέντρωση χρημάτων τα οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για τις αμοιβές των δικηγόρων για τις ανάγκες τις δικαστικής υποστήριξης των κρατούμενων Κροατών. Μέχρι τώρα έχουν συγκεντρωθεί 180.000 ευρώ εκ των οποίων έχουν μεταφερθεί τα 100.000 ευρώ στην Ελλάδα.

To Top