Διεθνή φιλικά με την Λέφσκι Σόφιας

Δύο διεθνή φιλικά με την Λέφσκι Σόφιας έδωσαν σήμερα στο γήπεδο των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης οι ομάδες νέων και παίδων του Αρη, στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας τους για τη συνέχεια των αντίστοιχων πρωταθλημάτων.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι την επόμενη εβδομάδα οι ομάδες των γεννηθέντων 2001 και 2002 με την FC BEOGRAD.

Αναφορικά με τις σημερινές αναμετρήσεις, η ομάδα των νέων (γενν. 1997) ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη από την Βουλγαρία, με τον Ρότα στο 15΄ και τον Μπέτσκα στο 30΄να είναι οι σκόρερ, από πλευράς των «κίτρινων». «Ήταν ένα πολύ καλό τεστ, γιατί σε δύο εβδομάδες ξεκινούν τα πλέι-οφ. Χρησιμοποιήθηκαν όλα τα παιδιά και έβγαλα χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας», επεσήμανε σχετικά ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Τόττας.

Για τον Αρη αγωνίστηκαν οι: Μανουσαρίδης, Κρυστάλλης, Κιοσές, Μπέτσκα, Σολένγκος, Κόγιος, Νεοφυτίδης, Μούδιος, Τσακίρογλου, Ρόττας, Σαμαράς. Έπαιξαν και οι: Τσακίρης, Κουτρής, Μπόκε, Κωνσταντινίδης, Γκαντίνος, Ξανθόπουλος, Τεκίδης, Καρσιώτης, Μπανάτας, Τίμου, Λεοντίδης.

Οι παίδες

Επίσης, όσον αφορά την ομάδα των παίδων (γενν. ΄98), ήρθε ισόπαλη με την Λέφσκι με 1-1, με τον Ιωαννίδη να χρίζεται σκόρερ στο 22΄. «Ήταν ένα πολύ δυνατό διεθνές φιλικό, το οποίο μας έδωσε τη δυνατότητα να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας σ΄ ένα υψηλό επίπεδο», σχολίασε ο τεχνικός, Δημήτρης Σίτσας.

Για τον Αρη αγωνίστηκαν οι: Αρβανίτης, Ζήσης, Ιωαννίδης, Τέροβας, Φυριαρίδης, Τραχανάς, Λούλα, Παπαδόπουλος, Χατζηιγνατιάδης, Χατζηπαπάς, Κατσούλης. Έπαιξαν και οι: Βιάνας, Ιακωβίδης, Ανδρεάκος, Τσεκάι, Τσομπανίδης, Κοκκαρόπουλος, Γκουτρίδης, Μιχαηλίδης.

To Top