ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διεκδικεί το Κύπελλο Ελλάδας η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη

Η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη ετοιμάζεται να διεκδικήσει το Κύπελλο Ελλάδας και πρώτος αντίπαλος είναι ο Άτλας Αθηνών. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (12:30) στο ΜΕΤΣ.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ενημέρωση “στον δρόμο του Άρη θα βρεθεί ο περσινός πρωταθλητής Άτλας Αθηνών. Το ζευγάρι που θα ανοίξει το διήμερο των τελικών θα είναι ο ΠΑΣΚΑ Αθηνών και η ομάδα της Δωδεκανήσου Ρόδου, στις 10:30 στο ίδιο γήπεδο.

Όλες οι ομάδες ετοιμάζονται για έναν πολύ δυνατό διήμερο αγώνων , όπου στο φινάλε της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου θα γνωρίζουμε πλέον το φετινό Κυπελλούχο. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 12:30 στο ίδιο γήπεδο ενώ ο μικρός τελικός δύο ώρες νωρίτερα.

Η ομάδα μας ολοκληρώνει την αγωνιστική της προετοιμασία την Πέμπτη και την Παρασκευή θα μεταβεί στη πόλη των Αθηνών οδικώς . Πιστή για ακόμα μία φορά στα μεγάλα ραντεβού των θεσμών , θα παλέψει για το πολυπόθητο τρόπαιο . Χωρίς ελλείψεις, αυτήν την φορά, σε έμψυχο δυναμικό και με την αγωνιστική προετοιμασία στα ύψη, θα κοντραριστεί με τις τρεις από τις δυνατότερες ομάδες του Νοτίου Ομίλου .

Η αποστολή αποτελείται από τους: Παντελίδη, Μαλτά, Καλογιάννη, Γαβρά, Κεφαλά, Χρυσοβέργη, Τσιντάρη, Οικονόμου, Συμεωνίδη, Βλαστό, Καραδήμο, Τσακιλτσίδη . Φυσικά η coach Χατζηζογίδου έχει ολοκληρώσει το πλάνο της ομάδας για την αντιμετώπιση , προτίστως του Άτλαντα και αναλόγως του αποτελέσματος της επόμενης ομάδας .

Η ώρα του Final Four ΕΦΤΑΣΕ και δοκιμαζόμαστε πλέον για ακόμα μία φορά στα δύσκολα . Οι παίκτες θα καταθέσουν την ψυχή τους στο γήπεδο για να φέρουν το τρόπαιο και πάλι στην Θεσσαλονίκη, μετά από πάρα πολλά χρόνια. Ας μας συνοδεύουν υγεία πάνω από όλα και δύναμη για να παλέψουμε για τις νίκες.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ όλους στην μεγάλη γιορτή των τελικών”.

 

To Top