ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Διεκόπη η γενική συνέλευση του ΑΣ, νέο ραντεβού την επόμενη βδομάδα

Ο Άρης ζει πολύ δύσκολες στιγμές με όσα συμβαίνουν στο τμήμα μπάσκετ από όσα κάνει (και δεν κάνει) ο Νίκος Λάσκαρης. Ξεκίνησε αλλά διεκόπη η έκτακτη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη για την επόμενη βδομάδα. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Το PRESSARIS θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις μέσα από τη γενική συνέλευση, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι!

* Το σώμα αποφάσισε τη διακοπή της γενικής συνέλευσης, ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στην πενταμελή επιτροπή (Ψηφίδης, Ζεϊμπέκης, Γρόλιος, Αρβανίτης, Καπάζογλου) και θα οριστεί νέα γενική συνέλευση την επόμενη βδομάδα, πιθανώς τη Δευτέρα.

* Στο σώμα μίλησε ο Λευτέρης Αρβανίτης απαντώντας σε αρκετές ερωτήσεις που αφορούν το πώς ήρθε στην ομάδα ο Λάσκαρης και γενικά στις εξελίξεις των τελευταίων βδομάδων.

Συζητείται πλέον η “επόμενη μέρα”, εάν θα γίνει πρόταση μομφής του Ερασιτέχνη ως κατόχου του 10% των μετοχών ή ένα ψήφισμα διαμαρτυρίας κατά του Λάσκαρη, για να καταδικαστεί η στάση του σε βάρος της ομάδας.

Σημείο αναφοράς στις συζητήσεις είναι τα χρέη της ΚΑΕ, τα οποία ξεπερνάνε σύμφωνα με πληροφορίες τα 4 εκατ. ευρώ και για τα οποία ο Νίκος Λάσκαρης δεν έχει προσφέρει τις απαραίτητες εγγυήσεις ότι θα μπορέσει να τα καλύψει.

Τα “χέρια” του Ερασιτέχνη είναι σε κάθε περίπτωση είναι δεμένα, από την στιγμή που κατέχει μόλις το 10%.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

* Με καθυστέρηση και μετά τις 20.00 (αρχικά είχε οριστεί για τις 19:00) ξεκίνησε η γενική συνέλευση, μετά από έντονες ζυμώσεις που έγιναν τις τελευταίες μέρες και ειδικά τις τελευταίες ώρες.

Αρκετός κόσμος βρίσκεται στην αίθουσα του Grand Hotel.

Σύμφωνα με απόφαση του προεδρείου -που έγινε δεκτή- λόγω και της κρισιμότητας των θεμάτων που θα συζητηθούν, αποφασίσθηκε να αποχωρήσουν οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης από την αίθουσα

Η πενταμελής επιτροπή μέσω του Χρήστου Γρόλλιου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να αναβληθεί η γενική συνέλευση με χρονικό ορίζοντα 12 ημερών. Την απόφαση θα πάρει το σώμα των μελών.

Είναι παρόντες και οι εκπρόσωποι της πλευράς Αρειανών επιχειρηματιών με τους Καπάζογλου, Ζουλιάμη, Νικολού ενώ είναι παρών και ο Λευτέρης Αρβανίτης.

Υπάρχει η πληροφορία πως σήμερα έγιναν συζητήσεις των επιχειρηματιών με τον Νίκο Λάσκαρη και σύμφωνα με αυτήν δείχνει να είναι θετικός στην απεμπλοκή του, αλλά δεν δίνει εγγυήσεις για κάλυψη χρεών!

 

To Top