ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διεργασίες για την επόμενη μέρα χωρίς Λάσκαρη με τη συνδρομή… Λάσκαρη

Οι διεργασίες των ανθρώπων του Άρη υπό τη σκέπη του Ερασιτέχνη για την απεμπλοκή του Νίκου Λάσκαρη από την ΚΑΕ συνεχίζονται, πάντοτε με γνώμονα το πώς θα μπορέσει αυτό να συμβεί με τους όρους του συλλόγου και όχι όπως θέλει ο ιδιοκτήτης του μπασκετικού τμήματος.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Οι μέρες είναι κρίσιμες πλέον όχι μόνο γιατί ο Άρης κινδυνεύει με συσσωρευμένα προβλήματα που δεν βρίσκουν λύσεις, αλλά και γιατί ο Νίκος Λάσκαρης εξακολουθεί να… τζογάρει σε βάρος της ομάδας, της οποίας είναι ιδιοκτήτης.

Οφείλει άμεσα να δώσει λύσεις, διότι πρώτος από όλους ο ίδιος κινδυνεύει. Εύκολα ή (πολύ) δύσκολα ο Άρης θα συνεχίσει να υπάρχει, θα συνεχίσει την πορεία του, κι ας έχει κάνει βήματα πίσω. Ο Λάσκαρης είναι αυτός που έχει το μεγάλο πρόβλημα και αυτός που καλείται να… βοηθήσει αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν και τον σύλλογο πρωτίστως και τον ίδιο σε δεύτερο πλάνο, ώστε να αποχωρήσει όσο το δυνατόν πιο ομαλά.

Ενόψει της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Δευτέρας θα πρέπει να υπάρξει εξέλιξη στις κινήσεις που κάνει η πενταμελής επιτροπή που έχει συσταθεί από τον Ερασιτέχνη Άρη, ώστε να παρθούν εντός της “μάνας του συλλόγου” όλες εκείνες οι αποφάσεις που θα διασφαλίζουν μια ομαλότητα στην επόμενη μέρα, εννοείται χωρίς Λάσκαρη.

To Top