Διεργασίες για την κίνηση Φωτιάδη, Δεσύπρη, Κάρλα

Την ώρα που όλα παραμένουν ανοιχτά σε ότι αφορά το διοικητικό τοπίο του Άρη και με δεδομένο ότι οι προτάσεις των υποψήφιων για το ποδοσφαιρικό τμήμα θα αξιολογηθούν από την πενταμελή επιτροπή που συστάθηκε μετά την ευρεία σύσκεψη της Δευτέρας, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες σχετικά με τις έντονες παρασκηνιακές ζυμώσεις.

Σύμφωνα με αυτές πρώην παράγοντες του συλλόγου, όπως οι Φωτιάδης, Δεσύπρης, Κάρλας κ.α. ετοιμάζουν… κίνηση για τον Ερασιτέχνη, τονίζοντας στο στενό τους περιβάλλον ότι είναι «έτοιμοι» για την επιστροφή στα κοινά του Άρη.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διεργασίες μεταξύ των μελών συνεχίζονται και ετοιμάζουν το σχήμα με την συμμετοχή 8-9 ακόμη μελών του συλλόγου θέλουν αν αναλάβουν τη διοίκηση του Ερασιτέχνη! Δεν αποκλείεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από την κίνηση.

Μάλιστα υπάρχουν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία: “στις σκέψεις των μελών του ΑΣ, που είναι ξεκάθαρο ότι αμφισβητούν ευθέως την τωρινή διοίκηση, αν έρθουν έτσι τα πράγματα, να παρέμβουν στις αρχές Ιανουαρίου στο Ειρηνοδικείο, όπου θα γίνει η κύρια συζήτηση της αίτησης που κατέθεσε η σημερινή διοίκηση”.

Ερωτηματικό παραμένει ποια στάση θα κρατήσουν σε ότι αφορά το θέμα της εκκαθάρισης και την ευθύνη της υπογραφής της.

To Top