ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κοιτάει το τηλεοπτικό, αλλά δεν βιάζεται ο Άρης

Κεντρική διαχείριση δεν υπάρχει για το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ λίγκας, οι ΠΑΕ θα διαπραγματευτούν ξεχωριστά τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τη νέα σεζόν και η λογική αναφέρει ότι ο Άρης είναι από τα πιο εμπορικά και ισχυρά brand name, μπαίνοντας στις συζητήσεις από θέση ισχυρού. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δεν βιάζεται σε καμιά περίπτωση για το θέμα των τηλεοπτικών. Γνωρίζει ότι ο χρόνος είναι υπέρ της και περιμένει, αφού ολοκληρωθεί και τυπικά η επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία, να μπει σε πιο ουσιαστική βάση η ατζέντα της τηλεοπτικής στέγης για τη σεζόν 2018-19.

Ήδη έγινε μια πρώτη διερευνητική κρούση προς τον Άρη για την νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο, οπότε δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι πιο συγκεκριμένο, ειδικά αυτήν την εποχή, πόσο μάλλον που μπορεί οι προτάσεις να προέρχονται από περισσότερο από μια τηλεοπτική πλατφόρμα.

Σε κάθε περίπτωση, οι κιτρινόμαυροι γνωρίζουν την δυναμική τους, όπως την γνωρίζουν και οι εκπρόσωποι των τηλεοπτικών καναλιών και περιμένουν να προχωρήσουν σε ουσιαστικές συζητήσεις στο κατάλληλο τάιμινγκ, με γνώμονα την επίτευξη της καλύτερης δυνατής συμφωνίας.

To Top