ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Διετές, μερικώς εγγυημένο, το συμβόλαιο του Οκάρο στους Χιτ με 1,4 εκατ. δολάρια

Το συμβόλαιο του Οκάρο Γουάιτ με τους Χιτ είναι διετές, με αποδοχές 1,4 εκατομμύρια δολάρια, αλλά μερικώς εγγυημένο, κάτι που δίνει το δικαίωμα στην ομάδα του Μαϊάμι να “κόψει” τον MVP του ελληνικού πρωταθλήματος με την φανέλα του Άρη, πριν το ξεκίνημα της φετινής σεζόν στο ΝΒΑ.

Όπως αναφέρει το sport24.gr “το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε είναι μερικώς εγγυημένο (έναντι 1.400.000 δολαρίων), ήτοι δεν σημαίνει απαραίτητα πως η ομάδα του Έρικ Σπόελστρα θα τον κρατήσει στο δυναμικό της στη διάρκεια της σεζόν. Το κάθε άλλο, για να διατηρηθεί στο έμψυχο δυναμικό της θα πρέπει να προσπαθήσει ακόμη περισσότερο στο training camp που ξεκινά τον Σεπτέμβριο.

Χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε πως αυτή τη στιγμή οι Miami Heat έχουν δεκαεφτά (17) συμβόλαια σε ισχύ, αριθμός που θα πρέπει να μειωθεί πριν το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Βάσει των κανονισμών του ΝΒΑ, κάθε ομάδα μπορεί να έχει μέχρι δεκαπέντε (15) παίκτες στο ρόστερ της. Όπερ και σημαίνει πως στη διάρκεια του training camp θα πρέπει να “κόψει” τουλάχιστον δύο παίκτες”.

To Top