Διετές συμβόλαιο με τη Σίβασπορ υπέγραψε ο Γούτας

Ποδοσφαιριστής της Σίβασπορ είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Δημήτρης Γούτας. Ο Έλληνας στόπερ υπέγραψε συμβόλαιο με τον τουρκικό σύλλογο παρουσία του αντιπροέδρου Ερντογάν Μποζάτλι.

Ο Έλληνας αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ξάνθης, κάνοντας το πέρασμά του και από τον Ολυμπιακό ο οποίος τον είχε αποκτήσει με το ποσό των 800 χιλιάδων ευρώ τον Ιούλιο του 2015.

Στην ομάδα του Πειραιά δεν κατάφερε να στεριώσει και ο Ατρόμητος τον απέκτησε το 2019, μετρώντας 72 συμμετοχές, σκοράροντας 6 γκολ και μοιράζοντας μια ασίστ, ενώ ενδιάμεσα είχε αγωνιστεί σε Σιντ Τρούιντεν, Κορτράικ και Λεχ Πόζναν.

Η ανακοίνωση των Τούρκων αναφέρει: “Η Σίβασπορ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτριο Γούτα. Ο 27χρονος στόπερ υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών στην Κωνσταντινούπολη παρουσία του αντιπροέδρου της ομάδας, Ερντογάν Μποζάτλι. Ο Δημήτριος γεννήθηκε στις 4 Απριλίου 1994 στην Καβάλα. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ομάδα της Ξάνθης Κ19, έπαιξε σε Ολυμπιακό, Κορτράικ, Τρούιντεν, Λεχ Πόζναν και Ατρόμητο. Ο αθλητής έπαιξε 240 αγώνες στην καριέρα του, σημείωσε 17 γκολ και έκανε 6 ασίστ. Καλωσορίζουμε τον Δημήτριο στη Σίβασπορ και του ευχόμαστε επιτυχία με την ερυθρόλευκη φανέλα”.

To Top